Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a izbucnit după ce Rapid a făcut încă un pas greşit în lupta pentru promovare! "Arbitrul are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă"

Daniel Pancu a izbucnit după ce Rapid a făcut încă un pas greşit în lupta pentru promovare! "Arbitrul are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă"

Rapid

Comentarii

Noul preşedinte al Rapidului, Daniel Pancu, a avut o reacţie dură, după ce giuleştenii au remizat şi în al doilea meci din play-off-ul Ligii 2. Centralul Iulian Dima a fost luat în colimator de oficialul "vişiniilor".

VIDEO Petrolul - Rapid 0-0

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalty repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

"Mi-e greu, mai ales din tribună a fost imposibil. Din punct de vedere fotbalistic, al caracterului, al forţei arătate, jucătorii Rapidului merită să fie declaraţi cel puţin eroi pentru cum s-au comportat în această seară. Din păcate, semnalele pe care le-am tras şi înainte... Adică faptul că într-o competiţie atât de echilibrată arbitrajul e unul dintre factorii foarte importanţi, de care depinde un club, vorbim de o promovare în cazul de faţă. Ce s-a întâmplat în această seară confirmă multe lucruri, că Rapid nu este respectată, am ajuns într-un fel bătaia de joc a anumitor domni din arbitraj, nu e posibil", a declarat Daniel Pancu. 

Preşedintele Rapidului l-a acuzat pe centralul Iulian Dima că are legături cu un club rival şi că ar fi luat decizii greşite, tocmai pentru a-i încurca pe giuleşteni: "Cum suferim noi, suferă şi suporterii noştri. La Petrolul, suporterii suferă şi ai lor, dar nu se poate în atât de multe cazuri Rapid să fie nedreptăţită, dezavantajată, pentru că până la urmă ne jucăm, pe lângă munca jucătorilor, a antrenorilor, ne jucăm şi cu inimile a sute de mii de oameni.

Trebuie să fim mult mai responsabili când numim un arbitru, care, din câte ştim, are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă, deci ar trebui să fim mai calculaţi. Domnul Dima cu mine antrenor ne-a arbitrat şi la Constanţa, şi orice adiere de vânt era fault pentru Farul. Legături de rudenie, nu mai contează. 

Noi ce să mai facem decât să vorbim? Vom face şi comunicate, şi plângeri dar le tot facem în sezonul ăsta", a mai spus oficialul rapidist.

 

Afla mai multe despre: daniel pancurapidpetrolul rapid 

viewscnt
Articole similare