Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, declaraţii foarte dure după eşecul cu Spania: ”E diferenţă mare de valoare, dar asta nu scuză faptul că am fost jaloane! Niciodată nu m-am simţit mai mic ca român”

Daniel Pancu, declaraţii foarte dure după eşecul cu Spania: ”E diferenţă mare de valoare, dar asta nu scuză faptul că am fost jaloane! Niciodată nu m-am simţit mai mic ca român”
Comentarii

Daniel Pancu a avut un discurs vehement când a fost întrebat despre jocul făcut de ”tricolori” cu Spania, partidă pierdută cu 2-1.

Jucătorii naţionalei au avut cu Spania o primă repriză sub orice critică şi doar intervenţiile lui Tătăruşanu au făcut ca ibericii să intre doar cu 1-0 la vestiare. Danie Pancu spune că a asistat la meci şi s-a declarat revoltat de lipsa de determinare pe care jucătorii României au arătat-o în prima parte:

”Am fost pe stadion. Nu sunt eu în măsură să analizez ce a făcut Cosmin ieri, dar diferenţa e mare, e imensă, diferenţa valorică între noi şi ei. Asta nu scuză cu nimic faptul că o repriză am fost jaloane, cred că era mai greu pentru ei cu jaloane, până am pus o talpă, o tălpuţă, până nu le-am dat o pălmuţă peste nas sau peste dinţi, să-i controlăm puţin, nu am avut nicio şansă. Nu-i deranjam cu nimic. Practic, ne uitam la ei, nu putem să intrăm cu 55.000 de oameni în spate şi alte câteva milioane să ne uităm la o echipă, chiar şi Spania, cum joacă fotbal. Se intră agresiv, dăm şi noi din coate, ne ascuţim crampoanele şi după aia ne respectă, că altfel nu. Putea să fie o catastrofă ieri, 5-0 la pauză, nu s-a mai văzut în istorie aşa ceva.

Florin Andone spunea că meritam un egal... Bine, la ce s-a întâmplat, fotbalul te aduce şi în postura asta, se putea termina egal. Dar nu poţi să spui că meritam egalul după jocul de ieri. Nu. Nu puteau să îi prindă pe ai lor, că ar fi fost altfel.

Voi credeţi că Guriţă le-a spus în vestiar 'intrăm şi stăm în careu la noi?' Le-am spus şi lui Nico, şi lui Maftei, la pauză, că niciodată nu m-am simţit mai mic ca român decât în repriza asta. Asta a fost impresia mea din tribună, a fost o repriză”, a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare