Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, gata de revenirea pe bancă! Legenda lui Rapid e la un pas să antreneze o echipă de Liga 1

Daniel Pancu, gata de revenirea pe bancă! Legenda lui Rapid e la un pas să antreneze o echipă de Liga 1

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi i-a şi găsit înlocuitor lui Mircea Rednic. Pe banca grupării din Copou este dorit actualul preşedinte al Rapidului, Daniel Pancu (42 de ani).

Conform gsp.ro, Daniel Pancu a fost deja convins de către conducerea lui Poli Iaşi, iar în zilele următoare cele două părţi vor semna şi actele. În cazul în care mutarea se va oficializa, „Pancone” ar urma să debuteze ca antrenor în Liga 1 la aceeaşi echipă la care s-a format ca jucător şi la care a debutat în primul eşalon.

Pancu a fost antrenor ultima dată la Rapid, funcţie la care a renunţat în detrimentul lui Dan Alexa. Idolul Giuleştiului ocupă în prezent funcţia de preşedinte al alb-vişiniiilor, dar nu vrea să îi ia locul pe bancă tehnicianului care a ratat promovarea în acest sezon.

Rapid este de altfel singura echipă antrenată de Pancu, echipă pe care a promovat-o în Liga 2 în 2019. După un an şi jumătate petrecut pe banca echipei sale de suflet, Pancu a lăsat echipa pe locul 6 în eşalonul secund, cu 37 de puncte şi a îmbrăţişat funcţia de preşedinte.

Cu Alexa pe bancă, Rapid a încheiat play-off-ul de promovare în Liga 1 tot pe poziţia a şasea.

Afla mai multe despre: pancuiasi 

viewscnt
Articole similare