Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, impresionat de atacul echipei naţionale, în special de Mihăilă: ”Are o calitate rară”

Daniel Pancu, impresionat de atacul echipei naţionale, în special de Mihăilă: ”Are o calitate rară”

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu a discutat despre echipa naţională, în urma partidei cu Macedonia de Nord. Fostul rapidist a dezvăluit cine sunt jucătorii care l-au impresionat şi s-a arătat optimist pentru viitorul selecţionatei noastre.

Daniel pancu a dezvăluit ce fotbalişti ai selecţionatei noastre l-au impresionat în partida cu Macedonia de Nord. Legenda Rapidului a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii de atac ai României şi a amintit că aceştia încă sunt în stadiul de dezvoltare.

Daniel Pancu, impresionat de atacul naţionalei

”Îmi plac mult jucătorii din atac. Jucătorii tineri, Mihăilă, Ianis a intrat bine, Man, Răzvan Marin, Tănase, chiar dacă el nu mai e un jucător foarte tânăr. Vorbesc despre jucătorii care au venit de la tineret. Mihăilă are toate calităţile să ajungă la un nivel foarte înalt. Are o calitate rară, tehnică în regim de viteză, dezvoltă o viteză incredibilă, foarte greu de marcat când este cu faţa la poartă şi pleacă pe spaţii. Ianis a crescut foarte mult, foarte matur.

Man este în progres, se adaptează uşor-uşor cu rigorile fotbalului italian. Dar încă are o problemă, pentru că mulţi adversari îl lasă deliberat pe piciorul drept şi e păcat să nu profite de lucrul ăsta. Mă refer să stea mai mult să lucreze la execuţiile astea cu piciorul drept, şuturi la poartă, driblinguri sau centrări. E păcat, pentru că dacă nu-şi îmbunătăţeşte jocul acesta al piciorului drept va avea puţine realizări”, a spus Pancu, pentru Radio HIT Iaşi.

VIDEO | Interviu Ionuţ Lupescu, despre echipa naţională

Afla mai multe despre: echipa naţionalăvali mihăilăcalificări mondialdaniel pancuromânia 

viewscnt
Articole similare