Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, OUT de la Rapid! Cine îi ia locul pe banca tehnică a giuleştenilor

Daniel Pancu, OUT de la Rapid! Cine îi ia locul pe banca tehnică a giuleştenilor

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu are şanse mici să continue la Rapid, după înfrângerea suferită de giuleşteni împotriva ultimei clasate din Liga 2, anunţă Gazeta Sporturilor.

Conducerea Rapidului va susţine luni o şedinţă decisivă în privinţa viitorului lui Daniel Pancu şi, conform sursei amintite, antrenorul în vârstă de 42 de ani ar urma să fie demis după eşecul cu Snagov (2-3).

Deocamdată, singurul nume vehiculat pentru înlocuire este Dan Alexa, în vârstă de 40 de ani, care a fost demis de la Astra după remiza cu FC Hermannstadt, scor 0-0, din etapa a 12-a a Ligii 1.

Dan Alexa a mai antrenat-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, iar de-a lungul carierei a mai pregătit Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi şi Astra Giurgiu.

Rapid, învinsă de Sportul Snagov

FC Rapid a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-0), de ultima clasată, Sportul Snagov, în etapa XV-a a Ligii a II-a. În finalul meciului, fanii giuleşteni au cerut demisia antrenorului Daniel Pancu, dar şi a conducerii clubului.

Au marcat Poştoarcă '19, Iulian Roşu '43 şi '80 / Roskopf '48 şi '90+5.

Un gol al Rapidului, înscris de Labeau, a fost anulat în minutul 45, pentru ofsaid.

În urma acestui rezultat, FC Rapid rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, iar Sportul Snagov, aflată la a doua victorie în acest sezon, urcă de pe locul 19 pe 18, cu opt puncte. Pandurii Târgu Jiu coboară pe ultima poziţie, cu 7 puncte.

Antrenorul Daniel Pancu dă vina pentru rezultatele slabe înregistrate de echipa Rapid pe faptul că i-au fost aduşi jucători în timpul campionatului, pe care a fost nevoit să-i titularizeze.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare