Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniele de Rossi şi-a găsit echipă! Va juca pentru un nume uriaş din fotbalul mondial

Daniele de Rossi şi-a găsit echipă! Va juca pentru un nume uriaş din fotbalul mondial
Comentarii

Legenda Romei a spus adio clubului său de suflet. Italienii anunţă că Daniele de Rossi va juca la Boca Juniors în Argentina.

Daniele de Rossi a refuzat oferta de împrumut venită de la Fiorentina, iar jurnalistul italian Gianluca di Marzio anunţă că legendarul fotbalist al Romei va juca în Argentina, la Boca Juniors.

Contactele dintre cele două tabere sunt foarte avansate, iar De Rossi şi-ar fi dat deja acordul să evolueze în campionatul argentinian.

Boca îi propune 8 luni de contract şi un salariu destul de mic, pe care însă De Rossi l-a acceptat.

"Eu am vrut să joc în continuare, dar ei nu m-au mai vrut. Poate că mi-am imaginat că eu o să îmi doresc să plec, iar clubul să mă roage să rămân. Nu aşa au stat lucrurile. Nu a mers cum am vrut eu, dar trebuie să accept acest lucrul, altfel mă voi răni singur. Preşedintele a spus că sunt deja un director sportiv bun, dar dacă eu eram director, i-aş fi prelungit contractul unui jucător ca mine", a declarat De Rossi la conferinţa de presă în care şi-a anunţat plecarea de la AS Roma.

Mijlocaşul a debutat la prima echipă a Romei în 2001, iar de atunci a disputat 615 meciuri, în care a marcat de 63 de ori. A preluat banderola de căpitan în 2017, după retragerea lui Francesco Totti.

De Rossi a fost campion mondial cu naţionala Italiei în 2006 şi a îmbrăcat tricoul squadrei azzurra de 117 ori.

Afla mai multe despre: daniele de rossias romaboca juniors 

viewscnt
Articole similare