Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniil Medvedev - Novak Djokovic este finala masculină din acest an la Australian Open. Tsitsipas s-a oprit în semifinale

Daniil Medvedev - Novak Djokovic este finala masculină din acest an la Australian Open. Tsitsipas s-a oprit în semifinale

Sporturi

Comentarii

De 7 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, scorul este 4-3 în favoarea rusului.

Rusul Daniil Medveved se califică în finala Australian Open după o victorie în faţa grecului Stefanos Tsitsipas cu scorul de 6-4 6-2 7-5. Cap de serie numărul 4, rusul nu a mai pierdut un meci din octombrie 2020. Kevin Anderson este ultimul jucător care l-a învins pe rus într-un meci. 

Daniil Medvedev a câştigat ultimul Turneu al Campionilor şi a ajuns la 19 victorii consecutive. Tsitsipas venea după o revenire de spectacol în sferturi cu Nadal. Grecul s-a impus după ce a fost condus cu 2-0 la seturi.

Liderul mondial, Djokovic are 8 finale câştigate la Melbourne. De 7 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, scorul este 4-3 în favoarea rusului. Cei doi s-au întâlnit şi la Turneul Campionilor. Atunci Medvedev s-a impus în două seturi, scor 6-3 6-3. Finala va avea loc duminică începând cu ora 10:00 (ora României).

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare