Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare, a început să plângă în direct: "Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie"

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare, a început să plângă în direct: "Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie"

Fotbal intern

Comentarii

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare!

Dănuţ Lupu, prima reacţie după ce a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare

Veste şoc pentru Dănuţ Lupu, care a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare şi trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova!

Potrivit prosport.ro, Dănuţ Lupu a primit pedeapsa în cazul în care a fost prins conducând fără permis.

Lui Lupu i s-a respins solicitarea şi urmează să se predea la Penitenciarul Rahova! Fostul mare fotbalist a avut prima reacţie după ce a primit vestea şoc!

"Dă un exemplu care chiar a făcut ceva. Da? Eu cred că putea foarte uşor...stau şi mă gândesc altfel. Statul român cheltuie mai mulţi bani cu tine, 4 luni, decât dacă îmi dădeau amendă penală. 4 luni sunt, toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni şi jumătate - 4 luni. Legea aşa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine ştie ce. Cam aşa ceva, cât timp te condamnă, nu eşti pericol public.

Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentinţa, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră şi predau paşaportul. Eu am avut o vorbă: nici la duşmani nu le doresc să ajungă la puşcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soţie să plece înainte şi eu o să vin ultimul în ţară.

Sunt cam singurul fotbalist din generaţia mea care am rămas însurat cu prima soţie. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naştere. De aia am şi ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată şi oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge).

Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc tuturor celor care mă încurajează (n.r. plânge şi îşi găseşte cu greu cuvintele).", a declarat Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: danuţ lupuînchisoarepermis 

viewscnt
Articole similare