Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daună totală! Timişoara Saracens, învinsă la peste 100 de puncte diferenţă în ultima etapă din Challenge Cup

Daună totală! Timişoara Saracens, învinsă la peste 100 de puncte diferenţă în ultima etapă din Challenge Cup

Rugby

Comentarii

Timişoara Saracens a încheiat în genunchi participarea din acest sezon în Challenge Cup. A fost învinsă cu 111-3 în deplasarea de la Northampton Saints, în ultima etapă a grupelor Challenge Cup.

Bănăţenii au avut un meci de coşmar în Anglia, unde singurele puncte au fost marcate de Luke Samoa, dintr-o lovitură de pedeapsă. De cealaltă parte, Northampton a încheiat meciul cu 17 eseuri în dreptul său, prin 11 marcatori diferiţi. Locul 9 în clasamentul din Premiership, gazdele îşi asiguraseră punctul bonus ofensiv, acordat pentru marcarea a patru eseuri, încă de la mijlocul primei reprize.
 
În tur, Timişoara a pierdut la masa verde delul cu Northampton, din cauza faptului că terenul de joc era acopert de zăpadă şi era inpracticabil.
 
Echipa de start folosită de Timişoara în meciul cu Northampton:  Simionescu - Zaharia, Popa, Umaga, Manumua - Samoa, Rupanu - Taupaki, Rădoi, Pungea, Lazăr, Iftimiciuc, Sabău, Rus, Tătăruş
 
Au mai jucat: Capaţînă, Militaru, Halalilo, Stewart, Whitehurst, Neculau, Moala, Shennan
 
Timişoara Saracens a încheiat pe ultimul loc în grupa din care au mai făcut parte ASM Clermont Auvergne (Franţa) şi Dragons (Ţara Galilor). Palmaresul bănăţenilor a fost de şase înfrângeri, din tot atâtea meciuri. Din punct de vedere al golaverajului, campioana României a fost cea mai slabă echipă din Challenge Cup.

Afla mai multe despre: timisoara saracenschallenge cupnorthampton saintsumilinta 

viewscnt
Articole similare