Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Luiz a semnat cu noua echipă! A schimbat continentul. Unde va juca la 34 de ani

David Luiz a semnat cu noua echipă! A schimbat continentul. Unde va juca la 34 de ani
Comentarii

Fundaşul David Luiz a semnat un contract cu Flamengo, a anunţat, sâmbătă, gruparea braziliană.

La 34 de ani, David Luiz a semnat cu Flamengo

Luiz era liber de contract după ce a plecat de la Arsenal. David Luiz, în vârstă de 34 de ani, a mai jucat la Chelsea şi Paris Saint-Germain. El a semnat până în decembrie 2022.

Apărătorul central nu-şi găsise nicio echipă în perioada de transferuri, deşi s-a zvonit că a fost dorit în Italia, de rivalele Lazio şi AS Roma. 

Recent, David Luiz a făcut o dezvăluire fabuloasă care s-a întâmplat înainte de finala UEFA Champions League din 2012.

Finala din 2012 contra lui Bayern Munchen s-a terminat 1-1, după 120 de minute, graţie golurilor marcate de Muller şi Drogba. David Luiz şi-a asumat un risc mare pentru a juca în marea partidă, deoarece venea după o accidentare şi nu mai evoluase în teren de ceva timp. 

”Poate că era mai bine să nu joc, dar anumiţi oameni deosebiţi m-au încurajat să fac acest pas, să joc, chiar dacă nu eram într-o formă bună. Roman Abramovich a vorbit cu mine în ziua meciului şi m-a întrebat cum îmi este piciorul. I-am spus că nu contează, că joc cu capul şi cu inima.

Mi-a spus: 'Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa, sunt atât de emoţionat'. I-am răspuns să stea linştit, că o să câştigăm", a declarat Luiz într-un interviu pentru DailyMail.

Afla mai multe despre: david luiz 

viewscnt
Articole similare