Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dayro Moreno a prins un nou transfer în străinătate după ce a făcut scandal la Nacional. În ce campionat va juca fostul atacant al FCSB-ului

Dayro Moreno a prins un nou transfer în străinătate după ce a făcut scandal la Nacional. În ce campionat va juca fostul atacant al FCSB-ului

Campionate

Comentarii

Dayro Moreno va semna cu Talleres de Cordoba, o echipă de mijlocul clasamentului din Argentina. Atacantul de 33 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de Atletico Nacional, unde în ultimul sezon a marcat 21 de goluri în 43 de meciuri.

Dayro Moreno a fost dat afară de la Atletico Nacional, deşi era printre cei mai buni jucători. În ultimul sezon, a marcat nu mai puţin de 21 de goluri în 43 de meciuri. Potrivit airedesantafe.com, fostul atacant al FCSB-ului a avut grave probleme de indisciplină şi conducerea celor de la Nacional au decis să se despartă de el.

Dayro Moreno este însă în faţa unei noi aventuri. Site-ul elcolombiano.com scrie că Dayro Moreno va semna cu Talleres de Cordoba, echipă aflată pe locul 15 în Argentina, campionat format din 26 de echipe. Va fi cea de-a opta echipă din cariera lui Dayro Moreno, după Nacional, Millonarios, Junior, Once Caldas, FCSB, Atletico Paranaense şi Tijuana.

Deşi a ajuns la 33 de ani şi este liber de contract, Dayro Moreno se bucură îmn continuare de o cotă foarte bună pe transfermarkt.com, două milioane de euro.

Afla mai multe despre: dayro morenotalleres de cordobafcsb 

viewscnt
Articole similare