Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a stins litigiile cu Cosmin Contra şi Javi Reyes!

DDB a stins litigiile cu Cosmin Contra şi Javi Reyes!

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra şi Javi Reyes, fostul antrenor şi fostul preparator fizic al lui Dinamo, şi-au stins litigiile cu clubul din Ştefan cel Mare, după negocieri cu boardul DDB.

Telekom Sport a aflat că litigiile lui Contra şi Reyes cu Dinamo s-au stins. Potrivit informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Contra a primit un salariu şi banii pe care i-a cheltuit din buzunarul propriu pentru materiale pe care le-a folosit la anternamente, medicaţie şi vitaminizare. În ceea ce-l priveşte pe Javi Reyes, fostul preparator fzicic al alb-roşiilor, a primit şi el două salarii.

Contra şi Reyes erau în litigiu cu Dinamo pentru plata restanţelor financiare, după ce nu şi-au primit niciun salariu de la spaniolii care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

DDB a hotărât şi soarta lui Ionel Gane, fostul colaborator al lui "Guriţă"

Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, a anunţat că Gane are în continuare sprijinul DDB şi nu se pune problema ca el să fie schimbat. Dinamo n-a mai câştigat, în Liga 1, de şase meciuri, dar tehnicianul alb-roşiilor are în continuare postul sigur. Apăruseră zvonuri că Gigi Mulţescu e chemat să o revitalizeze pe Dinamo, însă Eftimescu le-a infirmat.

"Jerry Gane are girul nostru în continuare! Eu cu Gigi Mulţescu nu am vorbit decât altfel de probleme. Nu cunosc nimic legat de venirea sa pe banca lui Dinamo. Nu s-a pus problema", a spus Eftimescu, pentru Fanatik.\

Afla mai multe despre: dinamocontrajavi reyeslitigiibani 

viewscnt
Articole similare