Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a vorbit cu un conducător din Liga I. Refuz categoric

DDB a vorbit cu un conducător din Liga I. Refuz categoric

Superliga

Comentarii

Fanii DDB ar fi încercat să îl aducă în „Ştefan cel Mare” pe Cornel Şfaiţer, însă s-ar fi lovit de refuzul categoric al managerul lui Sepsi.

Cornel Şfaiţer, fost preşedinte la FC Botoşani şi actual manager la Sepsi, a fost contact de fanii DDB, anunţă gsp.ro.

Totul a picat însă din cauza faptului că Şfaiţer, deşi o simpatizează pe Dinamo, nu a vrut să se implice în mod direct, motivând că haosul de la echipă nu este pe placul său.

Şfaiţer este manager la Sepsi, echipă cu care s-a calificat în play-off şi la care există o linişte financiară.

Dinamo vrea să-i ofere lui Mulţescu un alt post în club

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a anunţat că lui Gheorghe Mulţescu i se va oferi şansa de a rămâne în club, după ce a plecat din funcţia de antrenor.
Mario Nicolae a anunţat că se va găsi soluţia ideală pentru "Smurd", iar decizia va fi a fostului antrenor: „Este un dinamovist care a ajutat întotdeauna Dinamo cum a putut. Dorinţa noastră, dorinţa clubului, este să rămână în continuare. Rămâne de văzut ce i se poate propune şi dacă va da curs propunerii clubului”, a declarat Nicolae.

Pentru Dinamo urmează returul semifinalelor Cupei României, cu Astra, de pe teren propriu, meci care va însemna şi debutul în actualul sezon al lui Dusan Uhrin.
În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Mulţescu a mai antrenat la Dinamo în mai multe rânduri, prima dată în 1990. În cariera sa, Mulţescu adună experienţe importante, atât în România, cât şi în afara ţării, în special în Turcia sau în zona Golfului.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1cornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare