Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De 30 de ani, Nadia Comăneci primeşte de Valentine's Day acelaşi cadou. "El nu a uitat vreodată să facă acest gest"

De 30 de ani, Nadia Comăneci primeşte de Valentine's Day acelaşi cadou. "El nu a uitat vreodată să facă acest gest"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Nadia Comăneci este căsătorită cu campionul la gimnastică, Bart Conner, iar sportiva legendară a României are parte de un moment special în fiecare an, de Valentine's Day.

Nadia Comăneci 

Valentine's Day, o zi a iubirii serbată la nivel planetar, care după 1990 a prins şi în România. Este ziua dragostei pe care şi românii o tratează ca atare. 

Şi marile vedete ale sportului, oriunde s-ar afla ele, serbează această zi. 

De pildă, Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, căsătorită cu campionul la gimnastică, Bart Conner, a dezvăluit ca data de 14 februarie este o zi pe care soţul ei nu uită să o marcheze aşa cum se cuvine. 

"Am un soţ minunat care tot timpul este foarte atent la detalii. În fiecare an, de Valentine's Day primesc o cutie cu bomboane din ciocolată şi un buchet de trandafiri. De 30 de ani, Bart nu a uitat vreodată să facă acest gest", a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport. 

24 februrarie, "Dragobete", ziua îndrăgostiţilor la români

Chiar dacă 14 februarie este Ziua Îndrăgostiţilor la nivel mondial, românii au şi ei Ziua Îndrăgostiţilor, care se serbează pe data de 24 februarie, de Dragobete: "Noi serbăm şi de Dragobete, dar 14 februarie este ziua tradiţională", a mai precizat Nadia Comăneci.

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci valentine's day 

viewscnt
Articole similare