Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De acum să ţipe doar la Academia lui, după ce a refuzat România!” Atac dur la Gică Hagi după discuţia cu Răzvan Burleanu: ”I-a dat şah mat în faţa opiniei publice”

 ”De acum să ţipe doar la Academia lui, după ce a refuzat România!” Atac dur la Gică Hagi după discuţia cu Răzvan Burleanu: ”I-a dat şah mat în faţa opiniei publice”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, s-a întâlnit cu Gică Hagi şi i-a oferit postul de selecţioner, dar "Regele" a refuzat!

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale, iar acum Gică Hagi a confirmat la TelekomSport că a avut o întâlnire cu Răzvan Burleanu, dar a decis să refuze propunerea.

Duminică seara, Gheorghe Hagi a intrat în direct la Telekom Sport şi a recunoscut că s-a întâlnit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. "Regele" a primit propunerea de a deveni selecţionerul naţionalei României, însă a refuzat, motivând că nu poate prelua prima reprezentativă cât timp este acţionar majoritar la Farul Constanţa.

Dănuţ Lupu a comentat refuzul lui Gică Hagi.

„Oameni buni, mă puteţi lămuri şi pe mine cu o chestie? Văd că după ani şi ani tot o daţi cu Generaţia de Aur, dar de ce tot îi spuneţi acelei genaraţii că e Generaţia de Aur? Ce a câştigat, măi, oameni buni? A câştigat vreun turneu final? A câştigat vreo medalie de aur pe undeva? Păi, atunci, generaţiilor Greciei şi Danemarcei cum să le mai spunem? Acei jucători din generaţiile de care eu v-am amintit chiar au câştigat turnee finale, nu ca noi. Dar, în fine, hai că accept până la urmă să îi spun şi eu aşa cum vă place vouă să auziţi şi să vorbiţi.

Acum să revenim la Gică Hagi, Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl ştiţi? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi şi este fostul mare fotbalist şi căpitan al naţionalei României, Gheorghe Hagi. Dar uitaţi ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins şi i-a dat şah mat în faţa opiniei publice.

Şi-a luat şah mat şi s-au convins acum toţi de el. Uite că i s-a dat naţionala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în faţa faptului împlinit şi-a adus aminte că e patron la Farul şi la Academie? Păi asta ştiam toţi şi ştia şi el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aştepta să fie căutat de Burleanu şi să i se propună postul de selecţioner”, a declarat Lupu pentru prosport.ro. 

”Haideţi să fim serioşi, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naţionala nu se refuză

Lupu nu s-a putut abţine şi a mai declarat: ”Haideţi să fim serioşi, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naţionala nu se refuză.  Însă, vă  mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină şi a picat în plasa altora, deoarece nu se aştepta să fie sunat.

Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la academiei, că a refuzat să devină selecţionerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge”.

Afla mai multe despre: gica hagidanut lupunaţională româniei 

viewscnt
Articole similare