Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De asta a fost adus, ca să joace”. Pe ce post va evolua cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali la FCSB | EXCLUSIV

”De asta a fost adus, ca să joace”. Pe ce post va evolua cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani) a analizat cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a reuşit să-l convingă pe Dorin Rotariu (28 de ani) să se alăture formaţiei sale, fiind o întârire cu care acesta speră să ia în sfârşti campionatul.

Dorin Rotariu a semnat, recent, cu FCSB, iar lumea este curioasă cât timp va rezista fostul dinamovist cu un patron atât de exigent, aşa cum este Gigi Becali.

Noul transfer al roş-albaştrilor a vorbit despre începutul său la noua lui echipă, alături de care vrea să obţină titlul în Superliga României.

FCSB conduce clasamentul intern, având trei puncte peste rivalii de la CFR Cluj, iar în această etapă va juca pe teren propriu cu FC Voluntari.

Pintilii abia aşteaptă să-l vadă la lucru pe Rotariu în meciurile celor de la FCSB

Mihai Pintilii, unul dintre tehnicienii roş-albaştrilor, s-a arătat bucuros de venirea lui Dorin Rotariu la echipă şi speră ca acesta să o poată ajuta pe FCSB să-şi îndeplinească obiectivele, în special câştigarea campionatului.

De asemenea, tehnicianul este de părere că jucătorul de 28 de ani poate evolua pe toate poziţiile din atac, chiar şi pe cea de ”decar”.

”Am prins un singur antrenament cu el. Îl ştiu de la naţională. Un băiat senzaţional, cu calităţi. Acum ţine doar de el să-şi impună calităţile, să facă meciuri foarte bune ca să intre în echipă. Că de asta a fost adus, ca să joace. 

(n.r. Ţi-e teamă de statisticile lui din ultimii ani?) Nu, absolut. Când vine cineva te aştepţi să fie la nivelul lui cel mai bun. Sperăm să redevină jucătorul care a plecat afară sau unde a confirmat. 

(n.r. Unde îl vezi ca post?) Toate poziţiile din faţă. Dreapta, stânga. (n.r. Inclusiv atacant fals?) A jucat atacant şi a jucat foarte bine. Şi nr 10, deci toate poziţiile din faţă”, a declarat Pintilii, pentru Orange Sport.

Felul în care Dorin Rotariu a decis să se alăture celor de la FCSB şi să decline oferta celor de la UTA Arad, acolo unde era dorit de Mircea Rednic, fostul său antrenor de la Dinamo, l-a dezamăgit pe ”Puriu”.

Dorin Rotariu a mai jucat pentru AZ Alkmaar, Ludogorets şi Atromitos înainte de a ajunge la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbdorin rotariumihai pintilii 

viewscnt
Articole similare