Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta pleacă, de fapt, Rădoi de la naţională? Panduru: "La cum îl cunosc, l-a deranjat foarte tare. Nu se mai întoarce sub nicio formă!" | EXCLUSIV

De asta pleacă, de fapt, Rădoi de la naţională? Panduru: "La cum îl cunosc, l-a deranjat foarte tare. Nu se mai întoarce sub nicio formă!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a anunţat că pleacă de la echipa naţională a României la finalul contractului, în luna noiembrie, iar în direct la Telekom Sport, Basarab Panduru a încercat să identifice adevăratul motiv pe care selecţionerul a luat această decizie. "Pandi" e de părere că gestul care l-a enervat pe Mirel Rădoi este cel când a fost scos "la raport" de FRF.

De asta pleacă, de fapt, Rădoi de la naţională? Panduru: "La cum îl cunosc, l-a deranjat foarte tare. Nu se mai întoarce sub nicio formă!"

Rădoi a anunţat la conferinţa de presă de după meciul cu Armenia (1-0, în Ghencea) că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul, la mijlocul lui noiembrie. Decizia selecţionerului a surprins pe toată lumea, având în vedere că naţionala României a arătat foarte bine la ultimele două acţiuni. Prezent în studioul Telekom Sport, Panduru a încercat să identifice adevăratul motiv pentru care Mirel Rădoi a decis să plece.

Expertul Telekom Sport a adus aminte de un episod petrecut după meciul tur cu Armenia, pierdut de tricolori cu 3-2 la Erevan. Atunci, Rădoi a fost chemat la raport de FRF, care i-a cerut explicaţii pentru rezultatele de la momentul respectiv. Între timp, naţionala a arătat foarte bine sub comanda lui Rădoi la meciurile din septembrie şi octombrie, în care a primit gol doar de la Germania. Panduru e de părere că acest moment l-a enervat pe Rădoi şi acesta şi-ar fi dat demisia de atunci, dar nu a făcut-o, iar acum va plec la finalul contractului.

"Pierde meciurile alea, cu Armenia, parcă. Îl cheamă cineva şi îl pune să facă ce nu mai făcuse niciodată până atunci. Să dea explicaţii, să facă un raport. El e, într-un fel, supărat atunci. Pare că şi-ar fi dat demisia atunci, dar nu şi-a dat-o. A aştaptat sfârşitul contractului şi pleacă. La cum îl ştiu pe el, cum îl cunosc, s-ar putea pe el să-l fi deranjat foarte tare.

Nici rezultatele nu au fost în favoarea lui până luna trecută. O singură victorie importantă, cu Austria. Totul parcă s-a schimbat în relaţia tuturor cu Rădoi după rezutlatele de luna trecută şi după cele din luna asta. Nu se mai întoarce sub nicio formă!", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaromaniabasarab pandurumotivplecare 

viewscnt
Articole similare