Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Bruyne a "ucis" Real Madrid şi şi-a decis viitorul! Starul belgian a luat decizia, după ce UEFA a suspendat City: anunţul făcut de englezi

De Bruyne a "ucis" Real Madrid şi şi-a decis viitorul! Starul belgian a luat decizia, după ce UEFA a suspendat City: anunţul făcut de englezi

Manchester City

Comentarii

Kevin De Bruyne (28 de ani) a strălucit pentru Manchester City în victoria pe care "cetăţenii" au obţinut-o pe "Santiago Bernabeu" cu Real Madrid, după ce a dat o pasă de gol şi a marcat, şi n-are niciun gând să plece de pe Etihad Stadium în ciuda faptului că trupa lui Pep Guardiola nu va juca în următoarele două ediţii din Liga Campionilor.

Suspendarea de două sezoane primită de la UEFA pentru încălcarea fairplay-ului financiar ar putea aduce un exod la Manchester City. Deşi s-a scris că mulţi dintre greii lui Pep Guardiola urmează să plece de pe Etihad Stadium, Kevin De Bruyne nu e unul dintre ele. The Athletic scrie că belgianul n-are niciun gând să părăsească echipa engleză, deşi aceasta nu va putea juca în Liga Campionilor în următoarele două sezoane.

"Este fericit să rămână!", scrie The Athletic. Manchester City a fost exclusă de UEFA din următoarele două ediţii ale Ligii Campionilor din cauză că a încălcat regulile fiar-play-ului financiar. Decizia a fost dată pe 14 februarie, iar singura cale de atac a "cetăţenilor" e Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

De Bruyne, de cinci ani la Manchester City!

Manchester City l-a transferat pe Kevin De Bruyne de la VfL Wolfsburg în 2015, pentru 76 de milioane de euro. De atunci, belgianul a strâns 208 meciuri, a marcat de 50 de ori şi a livrat 86 de pase de gol. La City, De Bruyne a câştigat două titluri, o Cupă a Angleii, trie Cupe ale Ligii Angliei şi o Supercupă a Angliei. Acesta mai are contract cu Manchester City până în 2023.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kevin De Bruyne, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: kevin de bruynemanchester city 

viewscnt
Articole similare