Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De când i s-a pus pata lui Becali pe Rotariu?”. MM Stoica l-a dat de gol pe patronul de la FCSB | EXCLUSIV

”De când i s-a pus pata lui Becali pe Rotariu?”. MM Stoica l-a dat de gol pe patronul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

(n.r. de când i s-a pus pata lui Gigi Becali pe Dorin Rotariu) Încă de când era la Dinamo, de atunci.

Rotariu, super-transferul reuşit de Becali

FCSB a surprins prin aducerea lui Dorin Rotariu, mutare cu care Gigi Becali l-a surprins până şi pe Mihai Stoica, care a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul dinamovist.

Întrebat despre momentul în care Becali a pus ochii pe Dorin Rotariu, MM Stoica a dat din casă! ”(n.r. de când i s-a pus pata lui Gigi Becali pe Dorin Rotariu) Încă de când era la Dinamo, de atunci”, a dezvăluit MM, în direct, la Orange Sport. 

Mihai Stoica, avertisment pentru Octavian Popescu: "Joci bine, joci în continuare! Joci rău, pe bancă sau în tribună. E simplu"

Mihai Stoica a spus că Octavian Popescu n-are asigurat postul de titular, nici în stânga atacului, acolo unde Coman e de neclintit, nici în dreapta, acolo unde are concurenţă acerbă.

În direct la Orange Sport, MM a transmis un mesaj legat de situaţia atacantului.

"Tavi e improvizaţie acolo. Meciul lui de referinţă e cel cu Universitatea Craiova, dă două pase geniale. El e conştient că la momentul ăsta Coman e de neclintit de acolo.

E prea bun Coman. (…) La echipa asta e simplu. Intri, joci bine, joci in continuare. Joci rău, stai pe bancă, Joci foarte rău, stai în tribuna, ca la orice echipa de altfel", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: dorin rotariugigi becalifcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare