Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a dispărut fotbalistul adus de FCU Craiova în vară! Este sub contract, dar a fost obligat să părăsească România: "Ne-am lovit de un zid"

De ce a dispărut fotbalistul adus de FCU Craiova în vară! Este sub contract, dar a fost obligat să părăsească România: "Ne-am lovit de un zid"

FC U Craiova

Comentarii

FCU 1948 Craiova anunţă, miercuri, că deşi Moses Abbey are contract cu gruparea olteană din iulie, el a fost nevoit să părăsească România în luna august pentru că i-a expirat dreptul de şedere, în contextul în care “din cauza birocraţiei excesive existente în ţara noastră, procedurile pentru eliberarea permisului de muncă sunt de-a dreptul exasperante şi aberante”.

FCU Craiova, despre Moses Abbey: El va afla abia în 9 octombrie dacă primeşte viza de muncă

Jucătorul urmează să susţină la 9 octombrie un interviu la ambasada României din Abuja, pentru obţinerea vizei de muncă.

Anunţul FCU Craiova:

“Jucătorul se află sub contract cu clubul nostru începând cu data de 1 iulie 2023. Au fost demarate încă din luna iulie procedurile privind obţinerea permisului de muncă, clubul făcând toate diligenţele pentru eliberarea documentelor necesare obţinerii dreptului de joc.

Din nefericire, din cauza birocraţiei excesive existente în ţara noastră, procedurile pentru eliberarea permisului de muncă sunt de-a dreptul exasperante şi aberante.

Cu toate că jucătorul a obţinut avizul de muncă încă din luna august, este sub contract, plăteşte taxe şi impozite, a fost nevoit să părăsească România în luna august pentru că i-a expirat dreptul de şedere.

Pentru obţinerea vizei de muncă, Abbey urmează să susţină un interviu la ambasada României din Abuja – Nigeria, interviu care a fost programat pe data de 9 octombrie.

Prin urmare, deşi jucătorul este sub contract, a obţinut toate avizele legale de muncă, această viză poate fi obţinută numai la ambasada României din Abuja - Nigeria, pentru că statul român nu are reprezentanţă diplomatică în Ghana, ţara de origine a lui Abbey.

Deşi am încercat toate căile legale pentru preschimbarea termenului din 9 octombrie, ne-am lovit de un zid de rea credinţă şi dispreţ din partea celor care administrează aceste proceduri.

Astfel, Abbey va afla abia pe 9 octombrie dacă primeşte viza de muncă, ulterior acestei date urmând să ajungă în România pentru a obţine permisul de muncă şi abia apoi dreptul de joc”.

Afla mai multe despre: moses abbeyfcu craiova 

viewscnt
Articole similare