Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a fost Gigi Becali de acord să-l lase pe Nedelcu la Jocurile Olimpice cu naţionala României. Motivul patronului FCSB

De ce a fost Gigi Becali de acord să-l lase pe Nedelcu la Jocurile Olimpice cu naţionala României. Motivul patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat jucătorii care vor face parte din lotul olimpic al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde FCSB a fost de acord să-şi cedeze doar doi dintre jucători. Este vorba despre Ştefan Târnovanu şi Dragoş Nedelcu. S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a fost de acord cu cedarea lui Nedelcu.

Motivul pentru care Gigi Becali a fost de acord să-l lase pe Nedelcu la Jocurile Olimpice

FCSB a pornit cu "nu" din start la propunerea de a lăsa jucătorii importanţi alături de naţionala României la Jocurile Olimpice, unde tricolorii vor juca după o pauză de 56 de ani. Totuşi, Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa a doi fotbalişti, Târnovanu şi Neldecu. ProSport scrie că motivul pentru care Becali s-a sucit este că speră ca Nedelcu să joace bine şi să atragă interes pentru a fi vândut.

Nedelcu a costat două milioane de euro, când Becali l-a cumpărat de la Viitorul, actuala Farul, iar patronul FCSB vrea tot două milioane de euro în schimbul său.

Dragoş Nedelcu abia a revenit după o accidentare gravă la genunchi şi a jucat câteva meciuri la FCSB în sezonul trecut, dar a căzut rapid în dizgraţia lui Gigi Becali. Patronul l-a umilit de mai multe ori după ce l-a scos după 30 de minute din teren sau la pauza partidelor.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnedelcumotivjocurile olimpiceromania 

viewscnt
Articole similare