Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a fost preferată Ana Bogdan în locul Mihaelei Buzărnescu? Explicaţia căpitanului nejucător Florin Segărceanu

De ce a fost preferată Ana Bogdan în locul Mihaelei Buzărnescu? Explicaţia căpitanului nejucător Florin Segărceanu

Tenis

Comentarii

România va întâlni, la sfârşitul acestei săptămâni, reprezentativa Canadei într-o partidă din Fed Cup. Inclusă iniţial în echipă, Simona Halep va merge doar ca spectator la Cluj, din cauza accidentării de la gleznă. Astfel, căpitanul nejucător Florin Segărceanu fost nevoie să o convoace pe Ana Bogdan.

"Ana Bogdan este o jucătoare care a evoluat foarte bine în ultima perioadă. Este în premieră convocată în echipa României. Când am aflat că nu va juca Simona Halep, am vorbit pe rând cu fetele. Le-am luat în ordinea clasamentului, aşa că prima dată am discutat cu Mihaela Buzărnescu, însă programul ei era puţin diferit. Are o perioadă foarte bună, creşte mult în clasament şi a preferat să se axeze pe cât mai multe turnee pentru a urca în clsament" , a declarat căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu.

"Am emoţii, cu siguranţă, avem cu toţii, dar sunt emoţii pozitive. Este o onoare să reprezint România şi să fiu prezentă la Cluj în acest weekend. Aşteptam de mult timp acest lucru şi iată că mi s-a îndeplinit dorinţa" , a spus Ana Bogdan.

Afla mai multe despre: ana bogdanfed cupclujsimona halepromaniacluj 

viewscnt
Articole similare