Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a picat de fapt amicalul Dinamo-Galatsaray? Mario Nicolae rupe tăcerea

De ce a picat de fapt amicalul Dinamo-Galatsaray? Mario Nicolae rupe tăcerea
Comentarii

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a oferit câteva declaraţii, după ce Giovanni Becali a lăsat de înţeles că amicalul cu Galatasaray a picat şi din cauza oficialului din ”Ştefan cel Mare”. Acesta a dezvăluit că iniţiativa amicalului i-a aparţinut, dar că alte probleme au împiedicat organizarea acestuia.

Conform lui Giovanni Becali, amicalul Dinamo-Galatasaray a picat din pricina dorinţei lui Mario Nicolae de a vinde bilete online, deşi legislaţia turcă nu permite asta. Însă, directorul sportiv al ”câinilor” a negat spusele impresarului şi a încercat să explice situaţia, din perspectiva sa.

”Nu avea cum să pice amicalul cu Galatasaray din vina lui Mario Nicolae, din moment ce propunerea organizării unui astfel de eveniment a venit chiar din partea mea, ea fiind imediat îmbraţişată de programul DDB, unde sunt şi membru.

De altfel, din postura de director sportiv, am propus şi organizat şi la Petrolul Ploiesti o serie de meciuri amicale în compania unor nume importante din fotbalul european, Shakhtar Donetsk, Galatasaray, Hellas Verona, Getafe, Ludogorets. Într-adevăr, Galatasaray a fost una dintre opţiuni, iar domnul Giovanni Becali, prin prisma relaţiei sale de prietenie cu domnul Fatih Terim, a încercat să pună o vorbă bună.

Am purtat discuţii cu managementul sportiv al lui Galatasaray şi exista disponibilitate din partea lor pentru disputarea unui meci amical. Acestea s-au sistat, însă în momentul in care ni s-a transmis ca meciul nu se poate desfasura pe Turk Telekom Arena, motivul fiind exclusiv legat de suprafaţa de joc, una intens solicitată de calendarul extrem de încarcat din Super Lig. Să nu uitam că scopul meciului amical este strângerea de fonduri în urma comercializarii biletelor virtuale, asta a fost prima condiţie, iar ea nu se putea îndeplini, dacă nu evoluam pe un stadion cu un număr mare de locuri.

Singura problemă pe care am fi întampinat-o în cazul disputării amicalului cu Galatasaray ar fi fost imposibilitatea de a evolua cu sponsorul principal pe piept, asta deoarece legislaţia din Turcia interzice promovarea imaginii agentiilor de pariuri. Ţin să precizez ca Dinamo Kiev a fost întotdeauna opţiunea nr. 1 pentru noi şi îi multumesc înca o dată, pe aceasta cale, domnului Mircea Lucescu pentru că a raspuns cu mare drag solicitării noastre, arătând din nou un ataşament necondiţionat pentru Dinamo şi o susţinere totală a proiectului DDB”, a dezvăluit Mario Nicolae, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştimario nicolae 

viewscnt
Articole similare