Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Dan Petrescu nu ar putea fi selecţionerul României. Motivele anunţate de Mihai Stoica: "Unii sunt intangibili, alţii sunt liberi" | EXCLUSIV

De ce Dan Petrescu nu ar putea fi selecţionerul României. Motivele anunţate de Mihai Stoica: "Unii sunt intangibili, alţii sunt liberi" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a spus părerea despre postul de selecţioner şi îl exclude pe Dan Petrescu dintre posibilele variante ale Federaţiei Române de Fotbal.

Schimbările la care ar fi supus Dan Petrescu la echipa naţională

FRF e nevoită să caute un nou selecţioner, dacă Mirel Rădoi îşi va menţine decizia de a părăsi echipa naţională până la finalul lunii, atunci când îi expiră contractul. Mihai Stoica a vorbit despre trei antrenori şi i-a exclus pe Cosmin Olăroiu, care a semnat cu o nouă echipă, şi pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. 

"Cu mulţi despre care se vorbeşte acum am lucrat, unii sunt intangibili, Oli, alţii sunt liberi, Edi.

Dan Petrescu este angajat la CFR, nu cred că are vreun sens să vorbesc acum de Dan Petrescu din moment ce noi ne luptăm. Ok, suntem la opt puncte în spatele CFR-ului, dar opt puncte pot fi patru, pot fi chiar şi mai puţine dacă reducem punctele astea multe, le înjumătăţim şi asta e. Nu îl văd pe Petrescu selecţioner, pentru că Petrescu este un om care trebuie să lucreze zi de zi, nu îl văd pe Petrescu urmărind jucători, plecând cu avionul, nu e aşa mare fan al deplasărilor aviatice. Îl văd pe Petrescu lucrând la un club şi muncind zi de zi, e posibil să fie un selecţioner nemaipomenit, dar asta rămâne de văzut", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

România a ratat "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022

"Din nefericire cred că nu neapărat cu Islanda s-a pierdut participarea la 'baraj', ci mai degrabă în Armenia, unde am avut meciul în mână. Au fost şi bune, şi rele. Nu se poate trage o concluzie clară, că echipa naţională a fost sub orice critică, asta sub nicio formă.

Sunt multe câştiguri, din păcate nu mergem la 'baraj', însă şi la baraj era foarte greu şi cred că o să vedem meciuri cu un foarte mare grad de interes, pentru că sunt echipe excepţionale care au ajuns la baraj, Italia, Portugalia, şi aşa mai departe", a adăugat oficialul FCSB. 

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdan petrescuselectioner romania 

viewscnt
Articole similare