Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce FCSB nu este favorită în meciul cu Rapid. ”Două echipe în posturi total diferite” | EXCLUSIV

De ce FCSB nu este favorită în meciul cu Rapid. ”Două echipe în posturi total diferite” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Mihai Iosif (48 de ani), nu consideră că există vreo favorită clară în partida dintre Rapid şi FCSB, din Giuleşti, din acest weekend.

Meciul Rapid - FCSB este programat duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, într-un duel din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Rapid - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Mihai Iosif mizează pe orgoliul giuleştenilor

Chiar dacă FCSB a intrat în lupta la titlu şi este nouă puncte distanţă de Rapid, Mihai Iosif este sigur că jucătorii lui Adrian Mutu vor intra în teren cu multă determinare, duminică, iar meciul va fi unul extrem de disputat, la nivelul derby-urilor de altă dată.

Tehnicianul este sigur că, la ora partidei, nu va mai conta absolut deloc poziţia din clasament.

Va fi întotdeauna un derby al campionatului, al Bucureştiului. Sunt două echipe în două posturi total diferite în momentul acesta, dar la ora meciului, cu siguranţă, se va şterge totul.

Nu se va mai ţine loc de locul din clasament. Astfel de meciuri se vor disputa mereu la aceeaşi intensitate”, a declarat Mihai Iosif, la Orange Sport.

Mihai Iosif cere linişte pentru Adrian Mutu

Mihai Iosif a păţit acelaşi lucru precum Adrian Mutu, în mandatul său de la Rapid: chiar dacă se afla în obiectiv, a fost aprig contestat de către suporteri. Apoi, într-un final, avea să fie şi demis.

Antrenorul consideră că la Rapid, pentru a avea rezultate şi pentru a construi, ar fi nevoie de mai multă linişte.

Nu, nu mă surprinde ce se întâmplă la Rapid. Atunci când nu sunt nişte rezultate, e clar că apar fel de fel de probleme. Toţi au nevoie de linişte. Cel mai rău e pentru tine ca antrenor principal pentru că începi să le vezi din alte unghiuri, alte puncte de vedere, dar vrei linişte pentru a construi ceva.

La Rapid nu a fost linişte niciodată. Eu am trecut prin aceste momente şi le cunosc foarte bine. Chiar dacă eram în obiectiv, am trecut prin mai multe meciuri fără victorie şi aia a fost. În fotbal, chestiunea cu obiectivul este relativă”, a completat Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid - fcsb 

viewscnt
Articole similare