Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Marius Şumudică este de părere că Gică Hagi are uşa închisă în campionatul Turciei: ”Nu se pune problema”

De ce Marius Şumudică este de părere că Gică Hagi are uşa închisă în campionatul Turciei: ”Nu se pune problema”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică susţine că şansele ca Gică Hagi să ajungă în Turcia sunt foarte mici, deoarece nu sunt echipe care vor să-şi schimbe antrenorii. Gică Hagi a anunţat că s-a retras din funcţia de manager general al Viitorului, dar că va rămâne în cadrul Academiei, unde se va ocupa mai mult de tineri.

Gică Hagi s-a retras din funcţia de manager al Viitorului şi a afirmat la Telekom Sport că este dispus să discute cu echipe din străinătate care să-i ofere posibilitatea să obţină performanţe atât pe plan intern, cât şi cupele europene. Una dintre destinaţii ar fi putut fi campionatul Turciei, dar Marius Şumudică spune că şansele sunt foarte mici.

Gică Hagi nu pleacă în Turcia. Şumudică: ”Nu se pune problema”

Gică Hagi este o legendă în fotbalul turc, unde a atins performanţe senzaţionale cu Galatasaray, printre care câştigarea Cupei UEFA şi a Supercupei Europei. Hagi a mai antrenat în trecut în Turcia, la Galata şi la Bursaspor şi este familiarizat cu stilul de acolo.
Însă Marius Şumudică, antrenor la Gaziantep, susţine că, din informaţiile sale, nu este nicio echipă care are liber postul de antrenor. În acelaşi timp, Şumudică a ţinut să-i ureze baftă lui Gică Hagi, despre care spune că este un mare antrenor:
”Hagi e un nume mare, dar nu se pune problema de Turcia, din informaţiile pe care le am nu există nicio echipă care să caute sau să schimbe antrenor, probabil mai târziu, cine ştie? Nu se pune problema în momentul de faţă să semneze în Turcia, îi urez baftă, e un antrenor mare în fotbalul românesc, un antrenor care a demonstrat că a făcut performanţă pe plan intern, a vândut şi mulţi jucători crescându-i, i-a lipsit şi cred că asta l-a deranjat pe el, rezultatele pe plan internaţional. Nu a reuşit să ducă acest proiect, să ducă echipa în grupele Europa League, asta l-a deranjat pe Gică, îi urez baftă”, a declarat Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare