Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu e Ianis Hagi la naţională, deşi Stanciu a ieşit din lot? Contra: "Nu era corect să-l iau din vacanţă"

De ce nu e Ianis Hagi la naţională, deşi Stanciu a ieşit din lot? Contra: "Nu era corect să-l iau din vacanţă"
Comentarii

Înaintea partidei de marti seară, Romania-Finlanda, selecţionerul Romaniei a explicat într-o conferinţă de presă de ce nu a fost convocat Ianis Hagi, deşi unul dintre concurenţii săi pe post, Nicolae Stanciu, a fost învoit de staff-ul tehnic, dupa ce mijlocaşul a acuzat o suprasolicitare la nivelul inserţiei muşchilor adductori ai coapsei stangi.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a avut o reacţie nervoasă după meciul cu Poli Iaşi, 1-0, şi a contestat decizia lui Cosmin Contra de a nu-l convoca pe Ianis Hagi pentru meciurile României cu Chile şi Finlanda, din 31 mai şi 5 iunie. Atunci, Contra a explicat că Ianis Hagi se află în vederile sale, dar că momentan îi preferă pe Budescu şi pe Stanciu, şi că mijlocaşul Viitorului ar fi la lot, dacă nu s-ar putea baza pe unul dintre ei.

Totuşi, Contra a decis să nu apeleze la Ianis, deşi Stanciu nu va fi în lot pentru meciul cu Finlanda, şi spune că a luat această hotărâre pentru a nu-i da peste cap programul mijlocaşului de 19 ani.

"Eu cred că nu era normal ca pentru patru zile să-l chem pe Ianis din vacanţa de aproape 10 zile pe care o avea şi să încerc să-l bag la antrenamente şi să încerc să joace la meciul cu Finlanda. Cred că nu ar fi fost corect faţă de el, fiindcă cred că el s-a deconectat total de ceea ce înseamnă fotbalul în această vacanţă. Dacă se accidenta înainte de începerea acestui cantonament, atunci Ianis sigur ar fi venit la echipa naţională. Dar aşa nu ar fi fost corect faţă de el", a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: ianis hagicontranationala 

viewscnt
Articole similare