Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„De ce nu mai avem performanţe?” Giovanni Becali a găsit o explicaţie: „Asta a distrus şi continuă să distrugă fotbalul!”

„De ce nu mai avem performanţe?” Giovanni Becali a găsit o explicaţie: „Asta a distrus şi continuă să distrugă fotbalul!”

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali a găsit o posibilă cauză pentru care fotbalul românesc nu mai are succesul din alte vremuri.

Giovanni Becali a găsit o posibilă explicaţie pentru care fotbalul românesc nu mai are performanţe notabile

Impresarul este de părere că apariţia tehnologiei a dus la un dezinteres masiv din partea copiilor pentru sportul de performanţă, toată lumea fiind dependentă de reţelele de socializare şi de telefon. De altfel, Don Giovanni a recunoscut că el stă cât mai puţin timp pe telefon şi chiar are oameni care se ocupă de mesajele primite de el, tocmai din dorinţa de a limita accesul la tehnologie.

„(n.r. Înainte nu erau condiţii, dar era performanţă. Acum sunt condiţii excelente, dar nu mai e performanţă. De ce?) Fotbalul a început să fie, este şi va fi distrus de tehnologie. Tehnologia mă înspăimântă pe mine. Tehnologia distruge un fotbalist acum, toate reţelele astea de socializare.

Până şi drogaţii stau pe aceste reţele. Nu există copil să iasă de acasă şi să îi spună mamei că a terminat antrenamentul. El dă un mesaj, dă o postare pe internet, asta e tehnologia! În alte ţări le iau telefoanele la şcoală, dar la noi nu există aşa ceva.

Eu am un telefon mic ca să nu-mi ocupe mult loc. Am angajaţi care răspund la telefoane, care dau şi mesaje, nu vreau să-mi încarc eu timpul cu asta”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Giovanni Becali a numit cel mai mare fotbalist din toate timpurile: „El va fi mereu numărul 1 pentru mine!”

Celebrul impresar a oferit un răspuns hotărât şi a ţinut să detalieze motivele alegerii sale. În opinia lui Giovanni Becali, cel mai bun fotbalist din istorie este Diego Armando Maradona. Ca argumente, Don Giovanni a explicat că niciun alt fotbalist nu a reuşit să se apropie de talentul uriaş avut de fotbalistul argentinian, mai ales că influenţa sa în afara terenului de fotbal a fost uriaşă, în special la Napoli.

„Pentru mine numărul unu este Maradona! El la antrenamenet avea 25.000 de spectatori! L-am văzut live pe Maradona. După care urmează mai mulţi: Messi, Ronaldo, Ronaldinho, dar numărul unu este Maradona şi îţi spun şi de ce. La Napoli cel mai important sfânt este San Gennaro. Acum este San Diego. Stadionul din Napoli îi poartă acum numele lui Maradona.

El la Napoli putea să vină cu 20 de valize şi nu-l controla nimeni. Nu aveai voie să te atingi de Maradona. Un geniu a fost, păcat că nu a trăit mai mult. Uită-te la Messi, ca o comparaţie. Are o viaţă extraordinară şi în afara terenului”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Afla mai multe despre: giovanni becalifotbaltehnologie 

viewscnt
Articole similare