Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu reuşeşte Dinamo să câştige, deşi a adus jucători cu CV-uri spectaculoase. Explicaţiile lui Cornel Şfaiţer

De ce nu reuşeşte Dinamo să câştige, deşi a adus jucători cu CV-uri spectaculoase. Explicaţiile lui Cornel Şfaiţer

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer, manager general la Sepsi, spune că antrenorul Cosmin Contra mai are nevoie de timp pentru a forma o echipă puternică, deşi are jucători de mare calitate. Sepsi a învins-o cu 2-0 pe Dinamo - a patra înfrângere consecutivă pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Dinamo a avut o campanie spectaculoasă de transferuri, totul culiminând cu aducerea lui Aleix Garcia, fost mijlocaş la Manchester City. Chiar şi aşa, rezultatele sunt dezastruoase. Cosmin Contra a reuşit o singură victorie în opt etape şi postul său este în pericol.

Cornel Şfaiţer, cel care la un moment dat a fost aproape să preia funcţia de preşedinte al lui Dinamo, este însă de altă părere. Managerul general al lui Sepsi spune că antrenorul Cosmin Contra are nevoie de timp pentru a omogeniza echipa, mai ales că au venit foarte mulţi jucători:

”Sunt jucători cu un CV impresionant şi cu salarii pe măsură. Ei la acest moment încă nu au demonstrat, dar le mai trebuie timp”, a declarat Cornel Şfaiţer după Sepsi - Dinamo 2-0. 

Dinamo este doar pe locul 14 în acest sezon, din 16 echipe şi a adunat doar 5 puncte în 8 etape. Echipa din Ştefan cel Mare are nu mai puţin de 5 eşecuri

Afla mai multe despre: cornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare