Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce nu suntem realişti?". Analiza lui Basarab Panduru după Germania - România 2-1 | EXCLUSIV

"De ce nu suntem realişti?". Analiza lui Basarab Panduru după Germania - România 2-1 | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studiol Telekom Sport, Basarab Panduru (51 de ani) l-a analizat pe George Puşcaş, atacantul echipei naţionale a României care a fost titular în partida cu Germania, 1-2 la Hamburg. Pandi i-a luat apărarea lui Puşcaş, cel criticat pentru ocaziile ratate, şi a spus că vârful lui Reading a scos maxim pentru echipă.

Panduru l-a analizat pe George Puşcaş: "De ce nu suntem realişti?"

Mirel Rădoi l-a trimis titular pe George Puşcaş în confruntarea cu Germania, pierdută de tricolori cu 2-1 la Hamburg, iar atacantul din Championship le-a făcut faţă lui Rudiger şi Sule, doi fundaşi masivi din naţionala "panzerelor". Panduru a spus că specialiştii trebuie să fie realişti şi să-şi dea seama că Puşcaş a scos maximum pentru echipa naţională.

"Puşcaş este un tânăr despre care vorbeai la Campionatul European. În acest moment este un jucător, titular al echipei naţionale, dar ca el să fie titular, înseamnă că ceilalţi au şi ei mari, mari probleme.

Intră în teren şi ce adversari are Puşcaş care vine din Championship. Mari atacanţi, mari fotbalişti, nu se descurcă cu Sule şi Rudiger. Singur vorbesc, unul singur cu cei doi. Ce a făcut el bine? S-a demarcat în lateral, stânga dreapta...că a fost tactică, că a făcut el treaba asta nu ştiu, dar mie mi-a plăcut. Pentru că ducându-se în lateral l-a tras pe Rudiger de cele mai multe ori, a lăsat centrul cu Sule, cel mai imobil jucător de la nemţi, unde noi pe o întoarcere a lui, pe o pasă a lui, pe centrul terenului puteam să ne ducem direct spre poartă adversă. Ce putea să facă mai mult şi nu a făcut? 

De ce nu suntem realişti? De ce nu vedem că a scos maxim pentru echipă? Ah, că nu a dat gol cu Germania, asta e problema? Că nu l-a driblat pe Rudiger cum l-a driblat Ianis..Păi Puşcaş are tehnica lui Ianis? Nici Ianis Hagi cu tehnica lui nu ştiai dacă îi driblează pe cei doi fundaşi, pentru că pe ăştia nu prea îi driblează nimeni. În contextul ăsta mie mi se pare că a fost foarte util", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Germania - România 2-1, în preliminariile CM 2022

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Au marcat: Gnabry ’52, Muller ‘81 / Ianis Hagi ‘9

0-1, min. 9: Ianis Hagi a înscris cu un şut la colţul lung, după ce a trecut de doi adversari.

1-1, min. 52: Gnabry a egalat cu un şut din afara careului.

2-1, min. 81: Muller a marcat din aproximativ 2 metri, după un corner.

În minutul 8, centralul Cuneyt Cakir a anulat decizia sa de a acorda un penalti pentru o intervenţie a lui Burcă la Werner. El dictase penalti în minutul 5, iar faza a fost analizată de arbitrii VAR şi apoi chiar de central, după care decizia de acordare a penaltiului a fost anulată.

Germania: 22. Ter Stegen – 18. Hofmann (16. Klostermann ’85), 15. Sule, 2. Rudiger, 5. Kehrer – 8. Goretzka, 6. Kimmich – 10. Gnabry, 11. Reus (7. Havertz ’67), 19. Sane (20. Adeyemi ’89) – 9. Werner (13. Muller ’67). Selecţioner: Hansi Flick

România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 17. Rus, 6. Chiricheş-cpt., 15. Burcă (4. Manea ’50), 3. Toşca – 23. Stanciu (5. Albu ’82), 18. Marin – 14. Hagi (10. Maxim ’60), 9. Puşcaş (20. Mitriţă ’82), 22. Mihăilă (7. Ivan ’60). Selecţioner: Mirel Rădoi

În aceeaşi grupă, Islanda a remizat cu Armenia, scor 1-1 (goluri Johannesson ’77 / Hovhannisyan ’35) şi Liechtenstein a pierdut cu 0-4 confruntarea cu Macedonia de Nord (goluri Velkoski ’39, Alioski ’66 – penalti, Nikolov ’74, Churlinov ’83).

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: basarab pandurupuscasnationala romaniei 

viewscnt
Articole similare