Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Octavian Popescu a fost scos la pauza duelului cu Voluntari. Motivul invocat de FCSB: ”Meciul nu era pentru el” | EXCLUSIV

De ce Octavian Popescu a fost scos la pauza duelului cu Voluntari. Motivul invocat de FCSB: ”Meciul nu era pentru el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (21 de ani) este un jucător extrem de important pentru FCSB în actualul sezon, dar nu neapărat pentru evoluţiile sale, ci pentru a îndeplini o regulă în timpul meciurilor. Acesta a fost schimbat la pauza partidei cu FC Voluntari.

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 28-a din Superliga României.

Deşi ilfovenii au condus la pauză, oaspeţii au revenit în joc prin ”dubla” lui Florinel Coman şi au reuşit la final să pună mâna pe cele trei puncte.

În această partidă a evoluat şi Octavian Popescu. Acesta a fost titular, dar a fost scos la pauză. În locul său a intrat Baba Alhassan, cel care a şi pasat decisiv la prima reuşită semnată de Coman.

Tânărul jucător al FCSB-ului a fost criticat aspru de Gigi Becali. La un moment dat, finanţatorul clubului visa să scoată zeci de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu.

FCSB, două goluri după pauză cu Voluntari: ”Îţi trebuie jucători care să se bată”

Dar în momentul de faţă, fotbalistul se află într-un moment mai delicat al carierei. Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a detaliat motivul pentru care Popescu a fost schimbat la pauză în meciul de la Voluntari.

”Tavi nu a fost scos numai pentru că nu a fost bine, dar şi pentru că noi avem problema cu regula. Trebuie să avem jucător de regulă cu care să începem.

Meciul ăsta nu era pentru el la ce se juca. Era clar că îţi trebuie jucători care să se bată, jucători mult mai combativi si au intrat trei jucători care au corespuns din toate punctele de vedere.

Cei doi mijlocaşi centrali la noi sunt Şut, care este de neînlocuit pentru că este singurul de profilul respectiv, şi al doilea este între Alhassan şi Lixandru, cu şanse aproximativ egale şi contează şi profilul adversarului pe care îl întâlneşti.

Câteodată ai nevoie de un jucător cu un aport ofensiv mai mare cum e Baba (n.r. Alhassan), altadată de un jucător mai echilibrat, mai bun defensiv, cum e Lixandru. Minute capătă amândoi. Suntem bine acolo”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali, critici pentru Octavian Popescu: ”Aici e vorba de luptă şi război”

”Tavi nu mai are mult şi îi ia locul lui Radaslavescu. Aici e vorba de luptă şi război. Când i-am spus, următorul meci a jucat bine. Acum, iar a uitat. Ce faci mă? Gâdili mingea? Ţi-o fură. La mine, cine gâdilă mingea e afară”, preciza şi Gigi Becali, în cursul zilei de astăzi.

De-a lungul acestui sezon, Octavian Popescu a evoluat în 28 de meciuri şi a reuşit trei goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescugigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare