Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce să joace în Liga Campionilor dacă nu şi-au plătit datoriile!?" Cea mai mare problemă a CFR-ului după câştigarea titlului

"De ce să joace în Liga Campionilor dacă nu şi-au plătit datoriile!?" Cea mai mare problemă a CFR-ului după câştigarea titlului

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1 şi are în sfârşit dreptul să joace în Europa, după cinciani în care ardelenii s-au luptat să iasă din insolvenţă.

Totuşi, campionii României ar putea fi nevoiţi să mai depăşească un hop înainte de a putea juca în preliminariile Champions League. Un fost jucător al CFR-ului, brazilianul Ronny, susţine că mai are de încasat o sumă consistentă şi se va adresa instanţelor internaţionale pentru a-şi face dreptate.

Ronny susţine că CFR Cluj îi datora 100.000 de euro şi a primit doar 10% din această sumă, ca urmare a intrăii în insolvenţă a ardelenilor. Totuşi, Ronny nu renunţă la diferenţa până la 100.000 de euro şi speră să aibă câştig de cauză.

 "Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Anul trecut, cei din Cluj au iesit din insolvenţă şi nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist. Am primit 10 la suta din restanţele de 100.000 de euro, mai aştept restul de 90.000 de euro. Mai sunt jucători neplătiţi, dar nu vorbesc pentru ei.

Sunt nervos fiindcă forurile internaţionale au spus că am dreptate şi trebuie să-mi primesc banii. Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupa de caz şi spuneau că şefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competiţiile europene. I-am anunţat că gruparea nu mai e în insolvenţă. De ce vor să joace în Europa, în preliminariile Champions League, dacă nu şi-au rezolvat datoriile financiare către jucători? Poate nici nu vor ajunge acolo!
", a declarat Ronny pentru Gazeta Sporturilor.
 

Afla mai multe despre: cfr clujronnydatorii,  

viewscnt
Articole similare