Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce se teme Edi Iordănescu odată cu reluarea Ligii 1! "Inamicul" găsit: "E greu"

De ce se teme Edi Iordănescu odată cu reluarea Ligii 1! "Inamicul" găsit: "E greu"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a prefaţat primul meci al echipei sale din 2021, în Liga 1.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Academica Clinceni, joi, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1

Edi Iordănescu se teme de terenurile pe care CFR Cluj va juca meciurile, în această iarnă. De asemenea, a lăudat-o pe Academica Clinceni, echipa antrenată de Ilie Poenaru: „În ceea ce înseamnă debutul în competiţie, ne aşteptăm să producem un joc consistent care să ne aducă trei puncte. Am văzut şi meciurile care au fost deja în competiţie, echipele îşi caută încă ritmul. Nu a fost consistenţă, nu a fost claritate în majoritatea jocurilor. E greu. Terenurile sunt foarte greu practicabile. Avem nevoie de puncte şi trebuie să găsim mijloacele necesare ca să le punem în dreptul nostru.

Pentru mine nu este una dintre revelaţii, este revelaţia momentului. A avut un parcurs fantastic, e o echipă cu spirit, cu atitudine. O echipă care a produs rezultate foarte bune, spre lauda lor mult peste aşteptări. Ne uităm la ultimele opt jocuri în care nu au suferit înfrângeri. Nu multe echipe au reuşit un astfel de parcurs. Am în cap şi acea serie de patru victorii consecutive.

Este echipa cu a treia cea mai bună apărare din competiţie. Noi avem un obiectiv clar şi trebuie să găsim ritmul necesar, să fim eficienţi şi să câştigăm cele trei puncte extrem de necesare pentru a recupera distanţa faţă de contracandidate”, a spus Iordănescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare