Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De Chiţu nu are nevoie că vrea unul de două ori mai mare, un Chiţu XXL”. FCU Craiova, răspuns ca la carte pentru Gigi Becali. Patronul FCSB, fără replică

”De Chiţu nu are nevoie că vrea unul de două ori mai mare, un Chiţu XXL”. FCU Craiova, răspuns ca la carte pentru Gigi Becali. Patronul FCSB, fără replică

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că vrea un nou atacant la FCSB, iar printre numele vehiculate s-a numărat şi Aurelian Chiţu, unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă.

FCSB şi FCU Craiova 1948 se întâlnesc duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 16-a a Superligii.

”De Chiţu nu are nevoie că vrea un Chiţu de două ori mai mare, Chiţu XXL”

Înaintea meciului direct, Gigi Becali a anunţat public că vrea mai mulţi jucători din tabăra condusă de italianul Giovanni Costantino.

Doi dintre aceştia sunt Yassine Bahassa şi Aurelian Chiţu, dar conducerea formaţiei din Craiova nici nu concepe să renunţe la cele două vedete din atacul lor.

Actualul preşedinte al clubului din Bănie, Marcel Puşcaş, a fost foarte categoric când a venit vorba despre ţintele celor de la FCSB.

”În acest moment nu e nicio şansă. P-astea gen Bahassa le făcea Romică Paşcu când m-au dat afară de la grădiniţă. Vrem să îl luăm pe Costel Solomon, pe Balaci.

Nu spune nimeni să nu îl iei, că e fotbalist, dar fă-o în vară. Orice e de vânzare. Ia-l pe Bahassa, dar nu spune înaintea meciului. Spune acum trei săptămâni, peste alte trei săptămâni.

Dar nu va pleca Bahassa. Mai are contract până în vară şi i se va prelungi contractul. Să îl ia pe Bauza, pe Gurău. De Chiţu nu are nevoie că vrea un Chiţu de două ori mai mare, Chiţu XXL.

Dar golurile alea nu le dă Chiţu că are doi metri. Înălţimea nu e la fel de importantă precum mintea”, a declarat Marcel Puşcaş, conform Fanatik.

În clasament, FCSB este lider, cu 31 de puncte, în timp ce FCU Craiova 1948 ocupă locul 14, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcu craiovamarcel puscas 

viewscnt
Articole similare