Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De faţă cu Mihai Stoica, Panduru a venit cu propunerea: ”De ce nu-l încercaţi? A arătat că poate juca” | EXCLUSIV

De faţă cu Mihai Stoica, Panduru a venit cu propunerea: ”De ce nu-l încercaţi? A arătat că poate juca” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB reuşit o victorie cu emoţii în duelul cu FCU Craiova. Echipa bucureşteană a marcat două goluri încă din primele minute ale partidei, ceea ce i-a facilitat finalul, dar Basarab Panduru a venit cu o propunere de ordin tactic pentru vicecampioană.

FCSB a revenit pe linia victoriilor odată cu succesul înregistrat cu FCU Craiova 1948 (2-1), astfel că viitorul sună din ce în ce mai bine.

În ciuda faptului că a avut un singur singur succes în ultimele patru etape, vicecampioana României a rămas în fruntea ierarhiei.

Principalele contracandidate din momentul de faţă, CFR Cluj şi Rapid, s-au încurcat rând pe rând.

Damjan Djokovic, reintrat în primul ”11” al FCSB-ului

Iar unul dintre jucătorii care au fost lăudaţi de Mihai Stoica pentru prestaţia din meciul cu FCU Craiova a fost Damjan Djokovic.

Mijlocaşul croat a fost reintrodus în primul ”11” de la FCSB după ordinul venit de la Gigi Becali, care anunţase mare parte din echipa de start a FCSB-ului cu multe zile înainte de partida cu oltenii.

Astfel, experienţa lui Djokovic şi calitatea sa individuală şi-au adus aportul în jocul roş-albaştrilor, mai ales în ultima parte a meciului, când elevii lui Elias Charalambous au fost în inferioritate numerică.

Cu privire la recenta evoluţie a lui Damjan Djokovic a vorbit şi Basarab Panduru, care şi-a pus semne de întrebare în legătură cu postul de la mijlocul terenului pe care a fost distribuit croatul.

Prin urmare, aflat în studio şi în prezenţa lui Mihai Stoica, expertul Orange Sport şi-a permis şi o recomandare, ca Djokovic să schimbe poziţia cu Adrian Şut în anumite meciuri.

”Mi se pare că e puternic mijlocul, dar nu mi s-a părut că Djokovic joacă poziţia aia Nu înţeleg de ce e sub Şut uneori, când tu eşti în faţa lui. Ia mingea de acolo, se uită să dea o pasă lungă

De ce nu-l încercaţi pe Şut dreapta şi Djokovic închizător şi aşa rezolvi problema? Adică să nu mai nu să coboare Djokovic sub el pentru că sunt nişte meciuri când ai nevoie de Djokovic în faţa lui Şut, nu să coboare sub el. 

Şi Şut a arătat că singur acolo poate să joace (n.r. la mijloc), Şut - Djokovic şi Olaru în faţa lor, dar parcă inter Djokovic nu face ce ar trebui să facă din poziţia de inter, nu ce trebuie să facă unul de pe poziţia aia”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali îl anunţa pe Damjan Djokovic titular

”O să joace Djokovic. Miculescu în atac şi Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Ca să ştie şi antrenorii, că divulg secretele”, afirma Gigi Becali, la Palat, înainte de meciul FCSB-ului cu FCU Craiova 1948.

Damjan Djokovic a sosit la FCSB în vara acestui an şi a jucat în 19 partide. A marcat patru goluri şi a livrat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurudamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare