Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Dinamo, direct în lupta pentru titlul Ligii 1? Favoritul fanilor pleacă la o altă echipă. Ce se întâmplă acum în "Ştefan cel Mare"

De la Dinamo, direct în lupta pentru titlul Ligii 1? Favoritul fanilor pleacă la o altă echipă. Ce se întâmplă acum în "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Conducătorul de la Dinamo, Iuliu Mureşan, încearcă să mai rezolve dintre problemele din club, la startul noului sezon din Liga 1. După valul de plecări, "câinii" au reuşit să-l convingă pe un titular să-şi retragă memoriul, dar îi pot pierde pe Steliano Filip şi Paul Anton.

În prima etapă din sezonul regular, Dinamo Bucureşti se deplasează la Voluntari pentru meciul care va avea loc luni, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Dario Bonetti are dificultăţi în a alege echipa de start, care a fost şubrezită de plecările din această vară. 

Mai mulţi fotbalişti din "Ştefan cel Mare" şi-au depus memoriu pentru a părăsi echipa, din cauza restanţelor salariale şi a incertitudinii. Nemec, Puljic şi Fabbrini au plecat, iar Vlad Achim s-a transferat la FC U Craiova. 

Conducătorii alb-roşiilor au reuşit să aducă şi o veste bună. Titularul de la mijlocul terenului, Alexandru Răuţă, a decis să-şi retragă memoriul prin carea cerea să devină liber şi va continua la echipă. În plus, i s-a promis că îi vor fi plătite nişte salarii restante. 

Steliano Filip şi Paul Anton, pe picior de plecare

În schimb, situaţia e mai complicată în privinţa lui Steliano Filip şi Paul Anton. Fundaşul stânga a încercat să plece de la echipă, dar nu a avut nicio ofertă. Astfel, după ce a rămas fără variante, a ales să continue, pentru moment, sub comanda lui Dario Bonetti, noul antrenor. 

Paul Anton nu va continua la Dinamo Bucureşti. El are cel mai mare salariu din lot şi e singurul rămas dintre cei cu venituri mari, care au şi plecat între timp. 

În acest moment, conducerea aşteaptă o ofertă, înainte să devină liber de contract. Totuşi, sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple. Mijlocaşul aşteaptă să fie liber, pentru a negocia mai uşor, din această postură, cu următoarea echipă. 

În iarnă, au apărut informaţii conform cărora Paul Anton e dorit de CFR Cluj. După ce la Dinamo situaţia s-a agravat, mijlocaşul ar putea face încă o încercare să ajungă la campioana României. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestisteliano filippaul antonealexandru rauta 

viewscnt
Articole similare