Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Gaz Metan, direct la FCSB! Fotbalistul care dă lovitura graţie problemelor financiare de la Mediaş

De la Gaz Metan, direct la FCSB! Fotbalistul care dă lovitura graţie problemelor financiare de la Mediaş

FCSB

Comentarii

Gaz Metan este foarte aproape de intrarea în faliment, după ce a acumulat datorii de aproximativ patru milioane de euro.

Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş au adus clubul în pragul dispariţiei, iar jucătorii importanţi părăsesc rând pe rând echipa.

Nouă fotbalişti de bază au fost lăsaţi liberi de contract în ultimele zile, însă vor fi nevoiţi să se întoarcă în cazul în care nu îşi găsesc echipe până pe 19 februarie.

Răzvan Horj, Răzvan Trif, Mihai Lixandru, Vlad Morar, Gabriel Matricardi, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu şi Ioan Filip şi-au reziliat contractele cu clubul, în timp ce Yuri a fost vândut la CFR.

Ronaldo Deaconu plecase încă de săptămâna trecută, urmând să ajungă în China, în timp ce promiţătorul Mihai Lixandru a părăsit şi el echipa.

De la Gaz Metan, direct la FCSB

Fotbalistul de 20 de ani a revenit la FCSB, fiind împrumutat de roş-albaştri la Mediaş la începutul acestui sezon.

Mijlocaşul a impresionat la Gaz Metan şi a reuşit să marcheze primul său gol în Liga 1, în confruntarea cu Rapid.

Din pricina problemelor financiare de la Mediaş, Lixandru are şansa de a se întoarce la FCSB cât este în formă şi s-ar putea antrena sub comanda lui Toni Petrea.

În cazul în care Gaz Metan nu scapă miraculos de datorii, clubul nu va putea să îşi ia licenţă pentru sezonul viitor de Liga 1.

Sunt unii care sunt neplătiţi de 120 de zile, de 90 de zile, mai mult de 60 de zile şi să încercăm să spunem că nu se impunea notificarea având în vedere că perioada aia a destul de mare de neplată.

Ştiau, noi i-am ţinut în permanentă  informaţi, le-am spus ce au de făcut, le-am pus pe grupurile de WhatsApp, unde sunt toţi căpitanii din Liga 1, am pus exact ce au de făcut în perioada de transfer, aveau materialele.

Jucătorii au avut încredere în cei de la club, care le-au promis o grămadă de chestii. Din păcate, au ajuns în situaţia în care sunt azi. Având în vedere că nici străini nu au dat notificare clubului, e aceeaşi situaţie.

Există precedent la FIFA, care spune că în momentul în care ai 90 de zile de neplată, nu ar mai trebui notificat clubul, pentru că e clar că e rea voinţă a clubului", a declarat Emilian Hulubei, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai lixandru 

viewscnt
Articole similare