Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tactici murdare utilizate de conducerea lui Gaz Metan: ”Ne-au pus clauză să semnăm cu alte echipe până sâmbătă, altfel suntem obligaţi să ne întoarcem”

Tactici murdare utilizate de conducerea lui Gaz Metan: ”Ne-au pus clauză să semnăm cu alte echipe până sâmbătă, altfel suntem obligaţi să ne întoarcem”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Octavian Vâlceanu a dezvăluit ce s-a petrecut în spatele scenei la Gaz Metan Mediaş.

Problemele financiare de la Gaz Metan sunt deja bine cunoscute. Fotbaliştii şi stafful au restanţe de luni bune, iar un ”exod” are loc la Mediaş în acest moment.

Nu mai puţin de nouă fotbalişti au fost deja lăsaţi liberi de contract de club, însă şefii de la Mediaş au folosit tactici murdare în negocierile cu aceştia.

Octavian Vâlceanu a dezvăluit că fotbaliştii care au plecat de la Gaz Metan au fost nevoiţi să renunţe la toţi banii datoraţi până acum.

Dacă asta nu era de ajuns, acestora le-au fost introduse clauze în rezilieri, care stipulează că dacă nu îşi pot găsi echipe până pe 19 februarie, vor fi nevoiţi să se întoarcă la club.

Dacă se vor întoarce la club, jucătorii vor încasa aceleaşi salarii, la care nu s-ar adăuga restanţele din urmă.

Vâlceanu a vorbit disperat despre situaţia în care a intrat clubul, dezvăluind că atunci când a ajuns, în vară, se vorbea despre intrarea în play-off.

Tactici murdare utilizate de conducerea lui Gaz Metan

Portarul fusese dorit de mai multe echipe importante, atât din ţară, cât şi din afară, însă a ales să vină să vină la Mediaş pentru că auzise promisiune că va fi patre dintr-un proiect ambiţios.

Am reziliat aseară, au rămas încă vreo zece jucători din ce am văzut. În rest vor fi numai juniori. Noi, cei care am reziliat acum, am renunţat la toţi banii pe care trebuia să-i primim!

Doar ca să mai putem prinde un transfer acum. Eu am discuţii cu câteva echipe din Liga 1 şi din străinătate.

Ne-au pus clauză ca până sâmbătă seară să semnăm cu alte echipe, altfel suntem obligaţi să ne întoarcem la Mediaş, pe acelaşi salariu, dar fără să mai primim banii din urmă.

Ceva incredibil! Când am venit aici se discuta despre intrarea în play-off, dar s-au schimbat multe lucruri între timp”, a spus Octavian Vâlceanu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: octavian vâlceanu 

viewscnt
Articole similare