Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Pulhac, Ţucudean şi Dănciulescu la Giafer, Creţu şi Mihaiu. Ce găseşte Dario Bonetti la revenirea în Ştefan cel Mare

De la Pulhac, Ţucudean şi Dănciulescu la Giafer, Creţu şi Mihaiu. Ce găseşte Dario Bonetti la revenirea în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti este noul antrenor principal al lui Dinamo şi a semnat o înţelegere valabilă pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

La scurt timp după revenirea în Ştefan cel Mare, fanii acţionari de la Dinamo au explicat şi motivele pentru care Dario Bonetti a fost ales după plecarea lui Duşan Uhrin Jr.

Bonetti nu a mai antrenat pe nimeni din 2016, când ultima experienţă ca antrenor a avut-o la ASA Târgu Mureş, tot în România. Antrenorul a mai pregătit-o pe Dinamo de două ori şi a adunat în total 41 de partide la cârma echipei din Ştefan cel Mare. De asemenea, clubul care a intrat în insolvenţă în această vară a câştigat două trofee cu Bonetti pe banca tehnică: Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

Din păcate, italianul găseşte un Dinamo cu mult schimbat faţă de acea perioadă. ”Câinii” au pierdut mulţi jucători importanţi, iar tehnicianul italian va trebui să mizeze, cel puţin pentru moment, pe jucători foarte tineri precum Deniz Giafer, Andrei Florescu, Cătălin Măgureanu, Valentin Borcea, Andrei Bani, Andreas Mihaiu, Antonio Borduşanu sau Costin Amzar.

Chiar dacă mulţi dintre aceşti tineri sunt talentaţi, diferenţa faţă de perioada în care Bonetti a antrenat ultima dată pare evidentă. La acea vreme, Bonetti a avut o bancă de rezerve impresionantă la ultimul meci cu FC Vaslui. Printre rezerve au fost Naumovski, Andrei Cristea, George Ţucudean, Issa Ba sau Constantin Nica.

11-le titular al lui Bonetti la ultimul meci în Ştefan cel Mare a fost:

Bălgrădean - Luchin, Grigore, Koulibaly, Pulhac - Rus, Munteanu, Matei, Curtean - Dănciulescu, Alexe.

  • 55 de goluri a marcat Dinamo cu Dario Bonetti pe banca tehnică, la ultima sa aventură în Ştefan cel Mare
  • 15 victorii a obţinut italianul în ultimul său mandat la Dinamo

Afla mai multe despre: dario bonetti 

viewscnt
Articole similare