Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ligt şi De Jong, din nou împreună la echipa de club? Super-transferul încercat în aceste zile

De Ligt şi De Jong, din nou împreună la echipa de club? Super-transferul încercat în aceste zile

FC Barcelona

Comentarii

Matthijs de Ligt şi Frenkie de Jong au fost doi dintre jucătorii cei mai importanţi pe care i-a avut Ajax în campania de UEFA Champions League din sezonul trecut, atunci când "lăncierii" au ajuns până în semifinale. Din vară, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Cotidianul spaniol Sport susţine că în această săptămână au existat discuţii între oficialii celor de la Barcelona şi de la Juventus, iar unul dintre subiectele discuţiei a fost transferul lui Frenkie de Jong la Juventus. 

Negocierile pentru transferul mijlocaşului olandez au fost oprite dinainte să înceapă. Cei de la Barcelona au respins din start ideea de a îl vinde pe de Jong, fiind de părere că este un fotbalist extrem de important pentru prezentul şi viitorul clubului. Chiar dacă primul sezon al olandezului nu a fost chiar unul foarte reuşit, conducerea catalanilor şi-a păstrat încrederea în olandez. 

În schimb, în legătură cu posibila trecere a lui Matthijs de Ligt la Barcelona nu s-a discutat nimic. Fostul căpitan de la Ajax încă nu s-a acomodat în totalitate la Juventus, însă nu vrea să plece de la "bătrâna doamnă".

  • 37 de meciuri a jucat în acest sezon Frenkie de Jong în tricoul blaugrana. A marcat doar două goluri şi a oferit patru assist-uri

Afla mai multe despre: frenkie de jongde ligt 

viewscnt
Articole similare