Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De unde a pornit conflictul care a dus la plecarea lui Sergiu Hanca de la Dinamo! Dezvăluirile soţiei, la doi ani distanţă: "Dacă mă jigneau pe mine, nu eram supărată"

De unde a pornit conflictul care a dus la plecarea lui Sergiu Hanca de la Dinamo! Dezvăluirile soţiei, la doi ani distanţă: "Dacă mă jigneau pe mine, nu eram supărată"
Comentarii

Andreea Hanca, soţia mijlocaşului Sergiu Hanca, a povestit la Look Sport Live episodul trăit în urmă cu un an şi jumătate, în decembrie 2018, când s-a certat cu fanii cu Dinamo, într-un meci jucat la Giurgiu, cu Astra. Soţia fotbalistului a rememorat întregul episod, dar şi cum s-a terminat întreaga situaţie.

În decembrie 2018, Sergiu Hanca a părăsit Dinamo, după conflictul dintre câţiva suporteri şi soţia sa, Andreea Hanca. Partenera fotbalistului şi-a împărţit mai multe cuvinte "grele" cu fanii dinamovişti, iar Sergiu Hanca s-a enervat odată ajuns la vestiare. 

După câteva zile în care şi-a gândit pasul următor, Sergiu Hanca a părăsit clubul din "Ştefan cel Mare" şi a semnat cu Cracovia. 

”Un episod care a fost dificil pentru mine atunci, acum pot să vorbesc mai uşor. Dinamo nu trecea printr-o perioadă foarte bună şi simţeam presiunea. Abia se născuse copilul şi Sergiu nu s-a putut bucura de moment aşa cum trebuie. Atunci, Sergiu a dat gol şi m-am bucurat foarte tare. Era normal să mă bucur, eram toată familia la partidă. Câţiva fani au început să îl jignească pe Sergiu, iar asta m-a decuplat. Dacă mă jigneau pe mine, nu eram la fel de supărată. Ştiam cât de mult face pentru echipă, că vrea să ajute foarte mult. Să văd că e jignit şi că nu îi sunt respectate meritele, asta m-a durut. M-a făcut să ajung în acel punct. Ce m-a deranjat e că unul din suporteri a venit cu pumnul spre mine.

Am decis să plecăm atunci de la Dinamo, pentru că nu ni s-a părut normal ce s-a întâmplat. Am zis că pentru binele tuturor e mai bine să o luăm pe alt drum. Dinamo va rămâne mereu în sufletele noastre. Cu siguranţă Sergiu se va retrage de la Dinamo. Mi-au scris foarte mulţi fani de la momentul de atunci. Cel de la care a pornit totul şi-a cerut scuze. Sergiu a făcut ceva pentru echipă şi e bine că fanii îşi aduc aminte”, a declarat Andreea Hanca la Look Sport Live.

Sergiu Hanca şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Transferul, anunţat chiar de fotbalist: "Viaţa mea e Dinamo"

Afla mai multe despre: andreea hancasergiu hanca 

viewscnt
Articole similare