Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deac recunoaşte supremaţia adversarilor: ”Ne-au dominat la toate capitolele, au fost primii la minge” Ce le-a spus Petrescu la pauză

Deac recunoaşte supremaţia adversarilor: ”Ne-au dominat la toate capitolele, au fost primii la minge” Ce le-a spus Petrescu la pauză

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în prima manşă a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79.

”Am spus şi înainte de meci, ei sunt favoriţi pe hârtie. Cred că prima repriză ne-au dominat la toate capitolele, au fost primii la minge, a fost echipa care a alergat mai mult. A doua repriză am echilibrat jocul, am avut câteva ocazii, am avut şi penalti... Ce pot să zic? Cred că mai echitabil era un rezultat de egalitate”, a spus Deac la finalul meciului.

CFR Cluj a făcut o primă repriză foarte slabă, iar Dan Petrescu şi-a certat jucătorii la pauza meciului. ”E clar că nu am făcut o repriză bună şi a vrut să ne trezească un pic, pentru că am practicat un fotbal slab, nu am fost agresivi, nu am fost primii la minge şi acest lucru s-a văzut şi pe tabelă. Mai este încă o repriză, nimic nu este pierdut. Am arătat că avem forţa să revenim chiar şi când suntem conduşi”.

Omrani a ratat în minutul 79 o lovitură de la 11 metri, care i-ar fi putut aduce pe clujeni în meci. ”Sincer, când s-a acordat penalti m-am uitat la tabelă să văd câte minute mai sunt. Pentru că dacă reuşea să marcheze, mai aveam suficient timp şi să câştigăm. Dar ăsta e fotbalul. Nu e nimeni supărat pe Omrani, au fost meciuri în care el a câştigat practic de unul singur, nu avem ce să îi reproşăm”.

Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în acaeastă dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

Afla mai multe despre: deaccfr cluj,  

viewscnt
Articole similare