Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut de vis pentru Andres Dumitrescu la Slavia Praga! Victorie în grupele Europa League

Debut de vis pentru Andres Dumitrescu la Slavia Praga! Victorie în grupele Europa League
Comentarii

Fundaşul stânga român Andres Dumitrescu (22 de ani) a avut parte de un debut excelent la formaţia cehă Slavia Praga, joi, chiar într-o partidă din grupele Europa League.

Andres Dumitrescu a ajuns la Slavia Praga în această vară, de la Sepsi, după ce cehii au achitat aproximativ 1.000.000 de euro.

Andres Dumitrescu, printre cei mai buni de la Slavia la debut

Antrenorul Slaviei, Jindrich Trpisovsky, a decis să-l debuteze pe jucătorul român chiar într-o partidă de ”foc”: în prima etapă din faza grupelor Europa League, în deplasare, pe terenul celor de la Servette.

Chiar dacă părea o misiune dificilă, Andres Dumitrescu s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Site-ul de specialitate ”sofascore.com” l-a notat cu nota 7.4, fiind întrecut doar de alţi doi colegi, cei care au şi marcat golurile victoriei Slaviei: Ogbu - 8.6, iar Masopust 7.6.

Andres Dumitrescu a fost titularizat într-un sistem de joc 3-4-2-1, ca aripă stângă, datorită capacităţii sale de efort foarte bună.

Un sistem de joc perfect pentru el, deoarece este acoperit defensiv atunci când urcă foarte mult să-şi ajute ofensiva. În cazul de faţă, fundaşul central stânga, cel cu care a conlucrat perfect a fost Ogbu, marcatorul golului doi al Slaviei.

Andres Dumitrescu a fost păstrat pe teren până în minutul 87, când scorul era deja 2-0 pentru Slavia, fiind înlocuit cu Vaclav Jurecka.

  • Slavia Praga face parte din Grupa G din Europa League, alături de Sheriff Tiraspol şi AS Roma.
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Andres Dumitrescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: andres dumitrescuslavia pragaservette 

viewscnt
Articole similare