Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut fulminant, cădere inexplicabilă! La doar 23 de ani, atacantul asemănat cu Dennis Man joacă în Liga 4: ”Fac mişcare!”

Debut fulminant, cădere inexplicabilă! La doar 23 de ani, atacantul asemănat cu Dennis Man joacă în Liga 4: ”Fac mişcare!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Cariera de fotbalist este una foarte imprevizibilă, cu multe suişuri şi coborâşuri. Uneori, cel mai important este să ai sprijin, necondiţionat, pentru a nu te ”pierde” pe drum. Bineînţeles, şi sportivul trebuie să accepte acest sprijin.

Unii, din păcate, nu beneficiază de acest suport sau, dacă îl primesc, nu ştiu să profite de el. Aşa ajung la o vârstă fragedă să pice în anonimat, după un start plin de speranţă.

A jucat la Steaua şi CFR, iar acum se pregăteşte de retragere

Un caz aparte este cel al atacantului Răzvan Andronic, ajung la 23 de ani, dar care pare să fi renunţat prematur la fotbalul de performanţă.

Joacă în Liga a 4-a, la AC Vultur Mintiu Gherlii şi nu e se mai gândeşte să-şi reîncerce şansa în fotbalul mare.

Aici joc doar un meci pe săptămână, facem un singur antrenament, eu mă bucur că mai pot face mişcare!”, a declarat Răzvan Andronic, conform liga2prosport.ro.

Debut fulminant, cădere la fel!

Pe 29 iulie 2019, la 19 ani şi jumătate, Răzvan Andronic debuta cu gol la FC Botoşani, într-o victorie împotriva FCSB-ului, scor 2-0, şi începe să fure ochii oamenilor de fotbal din România.

  • În acelaşi timp, Răzvan Andronic bifa selecţii la naţionalele U18 şi 19 ale României.

În acel sezon, Andronic mai marca în poarta celor de la FC Argeş şi Viitorul Constanţa, şi se anunţa un atacant de mare perspectivă în fotbalul românesc.

Răzvan se aseamănă în joc cu Dennis Man. Dacă o să fie serios şi o să muncească mult, o să ajungă sus de tot. FC Botoşani o să obţină pe el o sumă la fel de bună precum cea pe care a obţinut-o de pe urma lui Olimpiu Moruţan”, declara la impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, în urmă cu patru ani.

Imediat, CFR Cluj intra pe fir şi îl achiziţiona pentru 60.000 de euro, de la FC Botoşani, dar imediat îl trimitea sub formă de împrumut la Academica Clinceni.

În sezonul 2020/2021, Andronic reuşea două goluri în Superligă pentru Clinceni, în 22 de partide, şi se întorcea la CFR Cluj cu moralul la pământ. 

În sezonul 2021/2022, Răzvan Andronic a fost foarte aproape să ajungă la Steaua. A şi fost prezentat la CSA, însă a ajuns să se transfere la FC Braşov.

Aventura sa la FC Braşov avea să se termine foarte repede. A bifat doar patru prezenţe şi aşteaptă să recupereze o sumă importantă de bani. Cu toate acestea, şi-a luat gândul că-şi va mai recupera banii.

Problemele medicale au început de la un antrenament la Sepsi. Am simţit dureri la spatele şi am căzut! Am făcut numeroase investigaţii medicale. Este ceva genetic!

Apoi am fost aproape de Steaua, iar în cele din urmă am ajuns la Braşov. Din cauza problemelor la spate am jucat puţin şi la Braşov. Am luat decizia să renunţ la fotbalul profesionist. Sănătatea este mai importantă decât fotbalul.

Sincer, puteam face mai mult în fotbal, asta dacă eram mai atent la detalii. Poate dacă rămâneam la Botoşani cu Marius Croitoru şi nu plecam la CFR Cluj era altceva”, a completat Răzvan Andronic.

Afla mai multe despre: razvan andronicclinceniflorin vulturarfcsbbrasov 

viewscnt
Articole similare