Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut perfect pentru Gaz Metan în cantonamentul din Spania. Victorie la scor obţinută de medieşeni în primul amical

Debut perfect pentru Gaz Metan în cantonamentul din Spania. Victorie la scor obţinută de medieşeni în primul amicalgalerie foto

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a început perfect pregătirea noului sezon. În primul meci amical disputat în cantonamentul din Spania, medieşenii s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Algeciras, din liga a treia spaniolă.

Sanoh, de două ori, şi Sergiu Buş au marcat golurile victoriei încă din prima repriză. După pauză, Edward Iordănescu a rulat tot lotul pe care-l are la dispoziţie şi le-a dat minute tuturor jucătorilor, inclusiv juniorilor luaţi în cantonament, astfel că medieşenii n-au mai marcat şi în repriza secundă, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea Gazului.

Ultimul transfer reuşit de echipa lui Edward Iordănescu, Lukas Droppa (DETALII AICI), a ajuns în cantonamentul din Spania cu doar câteva ore înainte de startul partidei şi n-a evoluat în amicalul cu Algeciras.

Primul 11 trimis în teren de Edward Iordănescu: Batista – Creţu, Larie, Constantin, Cikarski – Roşu, Plească – Sanoh, Fernandes, Chamed – Sergiu Buş.

Următorul amical al medieşenilor, din cadrul cantonamentului din Marbella, va avea loc la finalul săptămânii. Duminică, Gaz Metan va da peste scoţienii de la Kilmarnock.

Afla mai multe despre: gaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare