Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de LPF în urma incidentelor de la Rapid - UTA. Ce suspendare au primit giuleştenii din partea Comisiei de Disciplină

Decizia luată de LPF în urma incidentelor de la Rapid - UTA. Ce suspendare au primit giuleştenii din partea Comisiei de Disciplină

Rapid

Comentarii

Comisia de Disciplină a LPF a suspendat-o pe Rapid, care va juca fără spectatori în meciul cu Sepsi, în urma incidentelor de la partida cu UTA, de la finalul săptămânii trecute.

"Comisia de Disciplină a LPF a decis astăzi ca partida cu Sepsi OSK, din etapa a 26-a a Ligii 1, de pe 11 februarie, să se desfăşoare fără spectatori. 

Astfel, următorul meci de pe teren propriu la care ne vom putea revedea este derby-ul cu Dinamo" , a fost anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid.

În urma unei decizii luate de centralul Radu Petrescu în timpul partidei dintre Rapid şi UTA, fanii giuleştenilor au reacţionat şi au aruncat cu obiecte pirotehnice pe gazon. În urma acestor incidente, tuşierul Tunyogi Ferencz a fost rănit, iar partida a fost întreruptă preţ de câteva minute.

În plus, tot în timpul partidei de pe Arena Naţională, la pauză, suporterii Rapidului s-au îndreptat către galeria arădenilor şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a potoli cele două tabere.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare