Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Decizia lui a fost să nu mai vină la echipa naţională" Veste proastă pentru fanii naţionalei: Ştefan Radu, ferm pe poziţii

"Decizia lui a fost să nu mai vină la echipa naţională" Veste proastă pentru fanii naţionalei: Ştefan Radu, ferm pe poziţiigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit la Telekom Sport că selecţionerul Mirel Rădoi a făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe fundaşul lui Lazio Roma, Ştefan Radu, să revină la echipa naţională.

Din păcate, unul dintre căpitanii formaţiei laziale, a rămas ferm pe poziţii: "Mirel a avut acum o discuţie cu el. Noi speram că va veni, dar se pare că decizia lui a fost să nu mai vină la echipa naţională" a explicat secundul lui Rădoi, care a mai adăugat: "Noi vrem ca jucătorii când vin la echipa naţională să vină cu inima deschisă şi să vină cu drag şi să dea totul pentru echipa naţională. Nu vrem să forţăm pe nimeni"

Ştefan Radu s-a retras din echipa naţională în 2013. El joacă pentru Lazio din 2008 şi a strâns 372 de meciuri pentru formaţia romană şi 8 goluri. Lazio a plătit în 2008, nu mai putin de 3,85 milioane de euro pentru fundaşul român. În această perioadă, Radu a cucerit şapte trofee cu Lazio. Pentru prima reprezentativă adunase 13 selecţii.

Nicolae Dică a mai vorbit şi despre ce vrea să facă alături de Mirel Rădoi pe banca tehnică a echipei naţionale: "Gândirea noastră, a mea şi a lui Mirel este de a face o echipă competitivă, în care jucătorii să aibă încredere în ei, în care jucătorii să nu aibă teamă de adversar. Orice adversar am întâlni, să nu avem teamă, să mergem cu curaj şi să încercăm să ne implementăm filosofia. Aceşti jucători tineri dau dovadă că au încredere în ei, noi trebuie să  le stimulăm această încredere şi îşi dorwec să facă performanţpă cu echipa naţională. Trebuie să ţinem cont şi de jucătorii cu experienţă, pentru că nu putem în acest moment să aducem doar jucători de 21, 23 de ani" a încheiat Dică. 

Afla mai multe despre: ştefan radunicolae dică 

viewscnt
Articole similare