Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Edi Iordănescu, făcută praf: „Nu l-aş fi chemat niciodată la naţională! O să se lovească cu capul de pereţi”

Decizia lui Edi Iordănescu, făcută praf: „Nu l-aş fi chemat niciodată la naţională! O să se lovească cu capul de pereţi”
Comentarii

Ioan Andone a criticat foarte dur decizia lui Edi Iordănescu de a-l chema la naţională pe George Puşcaş, atacantul de la Genoa.

Decizia lui Edi Iordănescu, făcută praf: „Nu l-aş fi chemat niciodată la naţională! O să se lovească cu capul de pereţi”

Fostul mare fotbalist nu consideră că Puşcaş merită să fie la naţională, dat fiind faptul că nu s-a adaptat nici măcar în liga a doua din Italia. Andone a vorbit şi despre Ianis Hagi, fotbalist în care are mare încredere, dar pe care nu îl vede deocamdată apt să joace un meci întreg.

„(n.r.- dacă este de acord cu convocarea lui George Puşcaş) Nu! Iordănescu i-a întins o mână, dar e clar că a doua oară nu îi mai întinde. El trebuia să ”moară” la antrenament, ca să le arate celor din Italia, ca să demonstreze. O să se lovească el cu capul de pereţi, o să îl împrumute în decembrie. Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională.

Eu cred că Ianis poate să joace 15 minute, nu mult, dar nu contează! Ianis are o atitudine corectă, chiar dacă nu a jucat mult, aşa a fost crescut acasă”, a declarat Ioan Andone, potrivit Prima Sport.

Tricolorul pe care Basarab Panduru vrea să îl vadă în primul 11 la meciul cu Israel. ”Nu e uşor ce face el” | EXCLUSIV

Tricolorii au intrat în febra meciului cu Israel, la finalul căreia naţionala noastră poate fi aproape calificată la EURO 2024.

Primul 11 pe care îl va propune Edi Iordănescu rămâne în continuare un mister, deşi, în mare, nu se aşteaptă mari surprize din partea selecţionerului. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a dezvăluit că îşi doreşte să îl vadă pe Darius Olaru la mijlocul terenului, încă din startul partidei, altăuri de Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu.

”Mă gândesc că ar putea juca Stanciu şi Răzvan Marin, iar lui Darius Olaru să i se dea mai multă libertate. Pentru că în acest moment crede că e poate cel mai în formă jucător. E în mare formă. Are 4 goluri date până acum, deşi în sezonul trecut a marcat doar o dată.

Şi felul în care joacă... Dă pasă şi pleacă, cere mingea la un-doi. Nu e uşor să faci asta în campionatul nostru. Mi se pare că e în formă. Ar fi corect să joace Olaru, având în vedere ce a arătat în acest debut de sezon”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: george puscasioan andoneechipa nationala 

viewscnt
Articole similare