Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Vassaras l-a înfuriat pe MM Stoica. ”Şi-a bătut joc de milioane de oameni!” Oficialul FCSB l-a desfiinţat pe şeful CCA. ”Nu suntem nici proşti, nici idioţi”

Decizia lui Vassaras l-a înfuriat pe MM Stoica. ”Şi-a bătut joc de milioane de oameni!” Oficialul FCSB l-a desfiinţat pe şeful CCA. ”Nu suntem nici proşti, nici idioţi”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica şi-a continuat războiul de la distanţă cu Comisia Centrală a Arbitrilor, după decizia controversată din derby-ul CFR - FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. Oficialul FCSB a fost invitat în studioul Orange Sport şi a dezvăluit că, din informaţiile sale, Sebastian Colţescu şi George Găman au primit noi delegări în campionatul intern, la doar câteva zile după meciul de la Cluj.

Mihai Stoica crede că Vassaras îi protejează pe Găman şi Colţescu. ”Nu poate să ne arunce praf în ochi”

”Am auzit că Găman şi Colţescu au fost delegaţi şi în această etapă. Dacă e adevărat, o sifdare mai mare decât asta nu am putut să trăiesc. Toată lumea a văzut că s-a scos mingea din poartă. Este cea mai ruşinoasă decizie luată de VAR de când s-a implementat sistemul din România.

Acest duo, Colţescu-Găman, a făcut ceva ce nu s-a mai văzut. Să inventezi un gol marcat în condiţii regulamentare este ceva revoltător. Când eşti delegat, înseamnă că eşti girul lui Vassaras. Vassaras nu poate să ne arunce praf în ochi, pentru că nu suntem nici proşti, nici idioţi. Este o sfidare la adresa suporterilor noşti, care sunt milioane”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica a dezvăluit ce ar fi vorbit Sebastian Colţescu şi George Găman între ei după CFR Cluj - FCSB

Oficialul FCSB l-a găsit direct răspunzător de greşelile de arbitraj pe Sebastian Colţescu, care de faţă cu team managerul FCSB, Marius Ianuli, ar fi purtat o discuţie cu George Găman, cel care l-a chemat să vadă faza de 2-1 la monitorul VAR. 

"Nu am vorbit cu arbitrii. S-a întâlnit team manager-ul nostru, Marius Ianuli, cu el, iar Colţescu, de faţă cu el, îi spunea lui Găman <<De ce m-ai chemat?>>. Eu cred că mai degrabă discuţiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva.

Şmecherii de astea am văzut multe la viaţa mea. Că Găman îl cheamă pe Colţescu şi îşi depăşeşte atribuţiile încălcând protovolul, e vinovat, dar principalul vinovat e Colţescu. 

VAR, la meciul ăsta face ceva ieşit din comun, dar tot VAR cu Haţegan la meciul cu U Cluj... E henţ la Vătăjelu clar, se duce cu mâna sus şi se face 3-1. Asta a făcut VAR contra noastră meci de meci", a mai spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vassarasccamihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare