Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ciudată a selecţionerului din Belarus. Vedeta echipei sale, nici pe banca de rezerve contra României!

Decizie ciudată a selecţionerului din Belarus. Vedeta echipei sale, nici pe banca de rezerve contra României!

Echipa națională

Comentarii

România joacă miercuri, de la ora 19:00, la Ploieşti, contra primei reprezentative a Belarusului. În mod surprinzător, Vitaly Lisakovich, cel mai promiţător jucător al bieloruşilor, nu este nici măcar rezervă în acest meci.

Vitaly Lisakovich, fotbalist crescut de Şahtior Soligorsk, pare cel mai periculos jucător din naţionala bielorusă.

Atacantul de 22 de ani s-a născut la Minsk şi în 2018 a ajuns la Dinamo Zagreb. A jucat doar 11 meciuri, sub formă de împrumut, dar puternica grupare croată a decis să nu-l păstreze.

După alte două împrumuturi la Rudes si Varazdin, Vitaly Lisakovich a fost transferat de Lokomotiv Moscova, una dintre formaţiile bogate şi cu pretenţii ale Rusiei. A debutat în acest an şi a marcat deja un gol în cele 12 meciuri disputate.

Din 2019, Lisakovich joacă şi pentru prima reprezentativă a statului Belarus. A marcat deja două goluri în partidele din septembrie şi octombrie anul trecut cu Kazhstan şi Lituania. Când Vitaly Lisakovich marchează, naţionala ţării sale nu pierde. La Lokomotiv, Vitaly este coechipier cu nume cunoscute din fotbalul internaţional precum Smolov, Corluja, Krychowiak, Eder sau Miranchuk.

Una dintre marile promisiuni ale fotbalului din ţara sa, Lyskovich nu este nici măcar rezervă contra României, la Ploieşti. Deşi, presa din ţara sa susţine că jucătorul nu are probleme medicale. Există posibilitatea ca fotbalistul să se fi accidentat în ziua meciului. 

Afla mai multe despre: vitaly lisakovich 

viewscnt
Articole similare